متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی
گذاشتن IUD ; پاپ اسمیر ; انجام سونوگرافی زنان ; سزارین ; زایمان طبیعی ; لابیاپلاستی ; تعیین جنسیت جنین

آرشیو موضوعی

آرشیو

صفحات جانبی

← آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

یائسگی زودرس

سلام خانم دکتر امدادی
من 39 ساله هستم از 3 سال پیش با قطع شدن پریودی و انجام آزمایش میزان FSH ، همکاران شما تشخیص یائسگی زودرس را دادند و به من یاسمین و مدوکسی دادند بعدا به پزشک دیگری مراجعه کردم ایشان به من استروژن و دیدوژسترون دادند و یاسمین را قطع کردند چون معتقد بود این قرص ها هورمن ها من را بالا می برد . از عوارض قرص ها ی استروژن و دیدوژسترون می ترسم . آیا درمان دیگری وجود ندارد ؟ لطفا مرا راهنمایی کنید. اگر قرار باشد قرص های استروژن و دیدوژسترون را بخورم ، باید تا کی بخورم؟ و هر از چند گاه چه مواردی را چک کنم که دچار عوارض آن نشوم؟
................................................................................................................................................................
در صورت وجود یائسگی زودرس میتوان تا حدود سن 50سالگی از قرص های هورمونی استفاده نمایید تا دچار عوارض یائسگی زودرس مثل پوکی استخوان, گرگرفتگی و خشکی واژن نشوید.البته با کنترل دقیق از نظر سونوگرافی ,ماموگرافی, پاپ اسمیر و آزمایش خون.در سنین حدود 40سال میتوان از قرص های جلوگیری ضعیف مثل یاسمین ,مارولون و روکین استفاده کرد.

ماموگرافی

من دختری مجرد هستم به علت وجود درد در سینه یک باردر سن36 ونیم سالگی ویکبار در 38 و نیم سالگی ماموگرافی انجام داده ام آیا اشعه ان برایم خطری ایجادمی کندیا خیر لطفا" راهنمائی کنیدچون تحت استرس شدیدی هستم متشکرم
.........................................................................................................................
اشعه ماماگرافی ضرر چندانی ندارد.در مورد خانمهایی که در خانواده موارد بدخیم نداشته اند توصیه میشود بعد از 50 سالگی سالی 1بار ماماگرافی کنند

فیبروم

سلام خانم دکتر خسته نباشید من یک فیبروم به اندازه ۴۳ میلیمتر در ناحیه خوندوس رحم دارم و خونریزی ندارم ۴۲ سال دارم و عادت ماهیانه ام قطع شده است نیاز به جراحی دارد?و در ماموگرافی هم در پستان چپ نواری در نیمه خارجی فوقانی دیده شده است خطر دارد؟
................................................................................................................
سلام.خیر با سونوگرافی 6ماهه کنترل شود.اگر ماماگرافی پیش بینی مسائل بدخیم نکرده و سونوگرافی نیز نرمال است مشکلی ندارد

درباره وبلاگ

دکتر امدادی هستم
آدرس مطب:

تلفن منشی:09124338660

www.telegram.me/dremdadi
مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic