متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی
گذاشتن IUD ; پاپ اسمیر ; انجام سونوگرافی زنان ; سزارین ; زایمان طبیعی ; لابیاپلاستی ; تعیین جنسیت جنین

آرشیو موضوعی

آرشیو

لینکستان

صفحات جانبی

← آمار وبسایت

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

قرص اورژانسی

سلام خانم دکتر
من 32 سالمه و 4بار قرص اورژانسی مصرف کردم و متاسفانه الان 6ماه هست که تقذیبا هر روز لکه بینی دارم و حتی دو دوره مصرف قرص یاز داشتم چون به علت میگرن قادر به مصرف قرص ld نبودم اما بازهم همان مشکل را دارم. ازمایش هورمونی هم دادم که هیچ مشکلی جز قدری بالا بودن پرولاکتین نداشتم...
تورو خدا منو راهنمایی کنین چون از این وضعیت کلافه شدم و البته خیلی نگران هستم چون قصد باردار شدن برای سال اینده را دارم.
چون باکس سوالات پر بود مجبور شدم اینجا بنویسم . خواهش میکنم پاسخگو باشید.
ممنونم
سلام عزیزم.مصرف قرص های اورژانسی باعث ایجاد لکه بینی و خونریزی نامرتب در شخص میشود.اول آزمایش حاملگی از نظر احتمال کم عدم تاثیر قرص اورژانسی بدهید و در صورت منفی بودن برای کنترل خونریزی از قرص های جلوگیری ضعیف مثل مارولون و یا روکین استفاده نمایید.برای میگرن نیز معمولا مشکلی ایجاد نمیکند به ندرت در صورتی که باعث تشدید سردرد شد قرص را قطع نمایید.بالابودن پرولاکتین نیز میتواند باعث نامنظمی پریود شود

فیبروم رحمی

با سلام.خانم دکتر من 25 سالمه وتا دو سال پیش که سونوی رحم وضمائم دادم مشکلی نداشتم.دیروز یک سونو دادم که نشون میداد در خلف وچپ تنه یک میوم اینترامورال ساب سروزال به ابعاد17*23 میلی متر
در خلف چپ فوندوس میوم اینترامورال به قطر 10*13 میلی متر
ودر خلف فوندوس میوم ساب سروز به قطر 9 میلی متر مشاهده شده.
من از دو سال پیش به دلیل رشد موهای زائد قرص های اسپیرونولاکتون وسیپروترون کامپاند تا امروز مصرف میکردم. ایا دلیل میوم ها این قرص ها بوده ؟
وسوالی که برام مهمه اینکه الان مجردم ولی بعدا روی بارداری تاثیری نداره؟ خیلی از این بابت نگرانم. خواهش میکنم راهنماییم کنید که چیکار کنم برطرف بشه. باتشکر
سلام عزیزم.فیبروم های شما کوچک بوده و نیاز به کار خاصی ندارد فقط سونوگرافی کنترل 6ماه یکبار انجام شود در صورت وجود خونریزی زیاد و غیرعادی حتما سونوگرافی انجام شود.قرص های مصرف شده تاثیری در سایز میوم ندارد.حاملگی با فیبروم میتواند مشکلاتی مثل سقط-زایمان زودرس به وجود آورد ولی معمولا با فیبروم های کوچک مشکلی ایجاد نمیشود.

تخمدان های پلی کیستیک

سلام خانم دکتر خدا ازتون راضی باشه که اینطور صبورانه جواب ما رو میدید خیلی ازتون ممنونم یک دنیا من خیلی نگران بچه دار شدنم هستم با وجود این که مجردم وهنوز ازدواج نکردم . رحم در نمای mid sagittal سایز 70*26 mmدارد پوزیشن نرمال وجدار صاف اکوی میومترهموژن است اندمتر به ضخامت 4mmاکوی اکوژن ومنظم دارد در اندکس ها ضایعه فضاگیر بانمای solid ,cysticدیده نمیشود ادنکس سمت راست دارای حجم 11ccوحاوی وحاوی 8-7عدد فولیکول های 9-6 mmمیباشد و ادنکس سمت چپ دارای حجم 16cc,حاوی 10-12عددفولیکول های 7-6 mm میباشد مایع ازاد ر کلدوساک خلفی دیده نشد این جواب سونوگرافی من در 1394/05/21هست خانم دکتر عزیز دکتر غددم برایم دوبرگ اتیسترون یا همون سیپروترونکامپاند رو نوشتن و5عدد ازش خوردم اما هنوز پریود هستم از روز 5قاعدگیم که خیلی کم بود دوقطره در روز بود شروع کردم طبیعی این خونریزی؟چون قبلا دکتر زنان بهم قرص مدروکسی پروژسترون داده بود با دوعدد امپول که از 4آذر شروع کردم و20 عدد شبی دوتا خوردم ومتفورمین که مدتی خوردم نزدیک 30 عددی بعد دکتر غددم گفت چاق که نیستی لازم نیست بخوری ومتفورمین باعث قطع قاعدگیم میشد منم نخوردم بخاطر نامنظمی قاعدگی تو سوال قبلم مطرح کردم اما دکتر غددمن گفت ترک کنم وفقط اتیسترون رو بخورم ایا تا اخر نخوردم وفقط یه دور خوردم 20 عددی با دوامپول برام ضرری نداره؟تو رو خدا دارم دیونه میشم ازغصه دکترغددم سونو رو دید گفت اگه تخمدان چپت کوچک نشه بچه دارنمیشه با وجود سونو که براتون نوشتم با داروهای تحریک تخمک گذاری بچه دارمیشم مطمینید؟من تا اخر عمر این کیستهای ریز باهام هست ؟ واگر پریودم نامنظم بود قرص مصرف کنم در غیر این صورت هیچ قرصی مصرف نکم؟
تورو خدا کمکم کنید ممنونم ازتون واینکه گوشت قرمز یا مرغ برای من که کیستهای ریز تخمدانی دارم بد هست؟تنها دکتری هستید مه صبورانه جواب مشکلات مارو میدید ممنونم
سلام عزیزم.شما دچار تخمدان های پلی کیستیک هستید.این بیماری میتواند فرم بسیار خفیف یا فرم شدید که پریودها کاملا تاخیر چند ماهه دارد و موهای زائد وسط سینه و زیر ناف دیده میشود در فرم های خفیف فقط نامنظمی پریود دیده میشود و با داروهای تحریک کننده تخمک گذاری بارداری صورت میگیرد.در فرم های شدید آن نیاز به درمان های اضافه برای کاهش سطح هورمون های جنسی مردانه است.اگر جوش صورت یا پرمویی دارید میتوانید سیپروترون کامپاند را ادامه دهید و در صورتی که فقط پریودها نامنظم است میتوانید در صورت تاخیر 10 روزه پریود روزی 2عدد پروژسترون به مدت 10 روز استفاده نمایید.گوشت قرمز یا مرغ به صورت متعادل برای شما مشکلی ایجاد نمیکند.فقط نباید افزایش وزن داشته باشید.

لابیاپلاستی


سلام خانم دکتر،دختری 18 ساله هستم،مشکل من مشکل خیلی از دخنرهای امروزی هس،من تقریبا دو دو تا لبه های کوچکم خیلی بلنده و خجالت میکشم و احساس میکنم ک برای ازدواج ب مشکل بر بخورم من شهرستان هستم و دکتر رفتم بهم گفتن نمیشه عمل کرد و بعد ها برای حامله شدن ب مشکل بر میخورم اما تا اینکه اینجا دیدم شما گفتید میشه عمل کرد شم.اگه من عمل کنم در اینده مشکلی برای حاملگی ایحاد نمیشه؟؟؟شما میتونید تضمین کنید؟؟؟تو رو خدا جواب سوالمو بدید خیلی ممنون
سلام عزیزم.عمل لابیاپلاستی ربطی به حاملگی ندارد و هیچ عوارض خاصی ایجاد نمیکنه.میتونید آزمایشات CBC-HIV و هپاتیت رو تو شهر خودتون انجام بدید و با دردست داشتن آزمایشات و هماهنگی با منشی برای انجام عمل مراجعه کرده و بعد از ظهر هم به شهر خودتون برگردید

پرولاکتین بالا

خانم دکتر عزیز سلام
به علت بالا بودن پرولاکتین این ماه قرار بود هفته ای 2 عدد داستینکس مصرف کنم،‌اما به دلیل اینکه ماه قبلش هر روز برومو کریپتین می خوردم، به مدت 6 شب هر شب یک داستینکس خوردم وبعد متوجه شده و یک نوبت دیگر بعد از سه روز مصرف کردم. به علت تاخیر در پریود و حالت تهوع ازمایش بارداری دادم که مثبت بود. حالا بسیار نگرانم به خاطر تعداد بالای قرصهایی که مصرف کردم. ایا به جنین صدمه می زند و ایا باید جنین سقط شود. لطفا راهنمایید کنید. بسیار ممنونم
سلام عزیزم.خیر این داروها مشکلی برای جنین ایجاد نمیکند ولی باید به محض اطلاع از بارداری قطع شود در موارد نادری که سطح پرولاکتین به علت تومور بزرگ هیپوفیز افزایش زیاد پیدا میکند میتواند در بارداری نیز مصرف شود.

روش های جلوگیری از بارداری

سلام.
مادری 31ساله هستم و3تا بچه به روش سزارین دارم.برای جلوگیری از بارداری چندین روش رو امتحان کردم وبه مشکل برخوردم مثلا آی یو دی گذاشتم خیلی بالا رفت و چرخید و مدام خونریزی داشتم حتی قبل از گذاشتن آی یو دی دکترم جندین بار برام آی یودی گذاشت تا بلاخره یکیش درست گذاشته شد. از( نظر سایز و بیماری رحمم مشکلی نداره)تازگی آمپول ضد بارداری سه ماهه زدم و دوره پریودیم تا الان36روزه که ادامه داره. قرص ضد باداری هم مصرف میکنم دچارچاقی مفرط میشم.لطفا راهنماییم کنید ویک روش مناسب برای جلوگیری از بارداری بهم معرفی کنید(.همسرم سخت با کاندوم مخالفه)
سلام عزیزم.میتوانید از IUD های هورمونی(میرنا)برای جلوگیری استفاده نمایید که این IUD ها باعث کاهش حجم خونریزی پریود میشود

پریودنامنظم

سلام خانم دکتر,دخترى هستم 23 ساله که پنج ساله ازدواج کردم,از قبل از ازدواجم هم دچار نامنظمى پریود بودم البته به صورت اینکه مثلا هر دوما یک بار پریود میشدم,البته قبل ازدواج لاغر تر بودم و بعد ازدواج حدود پانزده کیلو چاق شدم,خلاصه اینکه وضعیت پریودیم بد و بدتر شد و من به چند دکتر مراجعه کردم هر کدوم قرصهاى مختلفى بهم میدادن تا زمانى که قرص استفاده میکردم هر ماه پریود میشدم مثلا هر بار یک سال تحت درمان بودم و قرصارو مرتب استفاده میکردم اما بعد اینکه قرصا یا طول درمان تمام میشد دوباره همون آش و همون کاسه,سرى اخر که یک سال تحت درمان بودم تا سرى اخر دکترم گفت درمانت تمام شده و خوب شدى ولى دقیقا از همون موقع به مدت شش یا هفت ماه پریود نشدم تا ماه قبل که پریود شدم حدودا هشت نه روز طول کشید با خونریزى زیاد اما دوباره این ماه از اون تاریخ گذشته اما خبرى از پریودى نشد,البته از سه یا چهار ماه اخیر من دیگه جلوگیرى طبیعى هم نکردم ولى باردار هم نشدم,دیگه نمیدونم باید چیکار کنم و قصد دارم در چند ماهه اینده حامله هم بشم اما با این وضعیت نمیدونم باید چیکار کنم,لطفا کمکم کنید با تشکر
سلام عزیزم.شما باید حتما آزمایشات کامل هورمونی انجام دهید و وزن خود را پایین بیاورید.برای حامله شدن حتما باید از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری استفاده کنید.

ویروس HPV

سلام خانم دکتر، وقت بخیر
دختری مجرد هستم، 25 ساله
خرداد ماه امسال یه جوش سفید رنگ توی قست داخلی واژنم ایجاد شده بود که رفتم دکتر زنان و گفتن ممکنه زگیل یا تبخال باشه و فریز کردن. از بین رفت و حدود 2-3 هفته بعد دوباره ایجاد شد. مرداد ماه از بین رفت ، اما یکی دیگه اونطرفش ایجاد شده بود. برای اون پیش یه متخصص دیگه رفتم و ایشون گفتن که زگیل هستش. حدود دو ماه بعدش اونم از بین رفت و دیدم یکی دیگه اونطرف ترش دوباره ایجاد شده. و بعد از دو ماه اونم از بین رفت و دیگه چیزی ایجاد نشده. میخواستم بدونم حالا که خودشون از بین رفتن(یعنی بدون دارو زدن)، این نشونه اینه که بدن من تونسته ویروس رو از بین ببره؟ یا اینکه هنوزم ویروسش توی بدنم هست؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدین.
........................................................................................................................................................................................................................................
سلام عزیزم.بله این برجستگی گل کرمی در ناحیه تناسلی ناشی از HPV یا زگیل تناسلی است ابتلا با تماس پوست با پوست ناحیه تناسلی صورت میگیرد.به طور خودبخود نیز میتواند از بدن پاک شود.بستگی به سیستم ایمنی فرد دارد.زگیل تناسلی اکثرا ناشی از ویروس های خوش خیم خانواده اچ پی وی است(ویروس های اچ پی وی بیش از 100 نوع مختلف دارد که 15 تای آنها پرخطر بوده که خطر سرطان دهانه رحم را افزایش میدهد

سلامت پرده بکارت

سلام خانوم دکتر جونه هرکی دوست داری جواب بده خیلی واجبه ...دختری ۱۷ ساله هستم که وقتی نه ده سالم بود بدونه اینکه چیزی از سکس بدونم خود ارضایی میکردم وپایه عروسکم رو وارد...میکردم الان تازه فهمیدم که س+کس چیه و پرده ای هم وجود داره اینم بگم من فقط از روی شلوار اون کارو میکردم اما یادم نمیاد خونی اومده یانه الانم مشکلم اینه ایا ممکنه پرده ی من رفته باشه؟اندازه پایه عروسک حداقل چهار یا پنج سانت بود ...متاسفانه الان نمیتونم این عادت بدم رو ترک کنم و خیلی ببخشید انگشتم رو...ایا ممکنه چه باانگشت چه پایه عروسک پرده بره؟البته انگشتم خیلی زیاد نمیکردم تو و از روی شلوار بودش...خوهش میکنم جونه هرکسی دوست دارین جواب بدین وبه ایمیلم بفرستین به شدت افسردگی گرفتم کمکم کنین
..............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.باید معاینه بشید

ضخیم شدن آستر رحم

سلام خسته نباشید
من33 سالمه و مجردم 7-8ساله كمكاری تیروئید دارم و قرص مصرف میكنم ،یكی دو ماهه تنظیم تیروئیدم بهم خرده كه دكتر دوز قرص ام را عوض كرده
به تازگی سونوگرافی انجام دادم كه مشخص شد یك كیست30m داخل تخمدان سمت چپ ام هست و دیواره رحم ام19m شده
چندسال كه لكه بینی دارم
دوره سینه ام و زیر چانه ام موهای زائد دارم
فروتین ام هم پایینه كه دارم قرص آهن مصرف میكنم
و جدیدن خیلی صورتم جوش میزنه
در زمان های لكه بینی هم مثل ژریودی كمر درد دارم و كج خلق میشم
لطفا راهنمایی بفرمایید
یه دكتر گفت طوری نیست فقط قرص آهن داد گفت چاق نشم ازدواج كردم جلوگیری نكنم همین
..............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.با توجه به جوش های صورت و ضخیم شدن دیواره رحم و کیست تخمدان میتوانید از قرص های سیپروترون کامپاند برای تنظیم پریود وبرطرف کردن مشکلات رحم و تخمدان استفاده نمایید.

رحم دوشاخ

سلام خانم دکتر،وقتتون بخیر
من 1سال هست ک ازدواج کردم و چندماه دیگه قصد دارم برای بارداری اقدام کنم.
کلیه ازمایشاتی ک انجام دادم مشکلی نداشتم ولی در سونوگرافی ای که انجام دادم نوشته "نمای رحم و ظاهردوقسمتی اندومتر در ویوی عرضی مطرح کننده انومالی مورلوفوژیک رحم،خصوصارحم دوشاخ میباشد".
دکتری ک درشهرستان پیششون رفتم به من گفتن اقدام کنم و اگر چندبار سقط کردم اونوقت برم ببینم رحمم درچه حدی دوشاخ هست.
نظرشما چی هست؟بهتر نیست قبلش سونو رنگی انجام بدم؟تامتوجه شدت دوشاخ بودن بشم،ودرصورت نیاز عمل انجام بشه؟
من بسیار از بابت این مسءله دوشاخ بودن نگران هستم.
...............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.میتوانید اقدام به بارداری کنید و در صورتی که سقط صورت گرفت و یا باردار نشدید عکس رنگی از رحم و لوله ها بگیرید.رحم دوشاخ اکثرا مشکلی برای بارداری ندارد در مواردی که منجر به سقط  مکرر  و یا نازایی
شود نیاز به جراحی دارد

میوم رحمی

خانم دکتر عزیز سلام خسته نباشید.. در نهایت خستگی و ناامیدی دارم براتون مینویسم...کمکم کنید.. 31 ساله و مجرد هستم..طی پنج سال اخیر 4 دفعه عمل میوم انجام دادم... همیشه لکه بینی و پریودهای سختی دارم.... اخرین دفعه مرداد 92 عمل میوم به روش هیستروکتومی انجام دادم..دیروز رفتم سونو چون دوباره لکه داشتم نتیجه سنو دوباره این بود
یک میوم هترو اکوبه ابعاد 34#29میلیمتر در لیمپ خلفی رحم مشاهده شد که قسمتهای عمیقتر ان تا موقعیت ساب موکوز امتداد داشته واثر فشاری بر روی اندومتر دارد.حداکثر ضخامت اندومتر 8 و نیم میلیمتر است.تخمدانها ابعاد طبیعی دارنو و تورده و اندکس مشاهده نشد... خواهش میکنم بهم کمک کنید من باید تا کی جراحی کنم.خسته شدم...راهی بجز جراحی ندارم؟؟؟در ضمن مادرزادی در رفتگی لگن دارم ایا ربطی به این موضوع داره...خانم دکتر خواهش میکنم زودتر جوابم رو بدید... ممنون
..............................................................................................................................................................
فیبروم در صورتی که ایجاد خونریزی شدید کند و یا افزایش سایز ناگهانی داشته باشد نیاز به جراحی دارد با توجه به مجرد بودن و سابقه عمل قبلی باید از روش های غیرجراحی مثل آمپول های Gnrh و یا آمبولیزلیزاسون عروق میوم رحمی استفاده کنید.میوم زیر 6 سانت در صورتی که افزایش سایز ناگهانی پیدا نکرده باشد و منجر به خونریزی شدید رحمی نشده باشد نیازی به جراحی ندارد.کاهش وزن برای شما توصیه میشود.

پریود نامنظم

سلام خانم دکتر.وقتتون بخیر.من 24 سالمه.از 13 سالگی پریود میشم و 5 روز پریودیم طول میکشه.ولی از همون زمان پریودیم نامنظمه.قبلا آزمایش هورمونی دادم و پرولاکتین و تستسترون خونم بالا بود که به کمک دارو رفع شد و دوبار دیگر آزمایش هورمونی دادم و مشکلی نبود .توی 18 سالگی سونو گرافی هم دادم و مشکلی نبود.ولی هنوز سالی یکی دوبار پریودیم نامنطم میشه و چند ماه عقب میوفته.در قسمت پشت لب و چانه هم موی زائد دارم.وقتی پریودیم مرتبه هم هر 36 روز یکباره .ولی الان 3 ماهه پریود نشدم.چیکار کنم ؟به نظرتون مشکل کجاست؟ممنون میشم پاسخ بدین
..............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.شما دچار بدکار کردن تخمدان ها ناشی از بالا بودن سطح هورمون های مردانه میباشید.میتوانید از داروهای ضدهورمون های جنسی مردانه مثل سیپروترون کامپاند و یا اسپیرینولاکتون استفاده کنید و در صورتی که 10 روز تاخیر پریود داشتید حتما از قرص های پروژسترون استفاده نمایید چون تاخیر طولانی مدت پریود باعث ضخیم شدن جدار داخلی رحم و متعاقب آن ایجاد خونریزی رحمی شدید میشود.

زگیل تناسلی

سلام خانم دکتر دختری 30 ساله که چند پارتنر داشتم البته با فاصله زمانی تا حال مشکلی نداشتم حدود 1 سال هیچ رابطه ای نداشتم تا اینکه 2 ماه پیش توی رابطه جدیدی قرار گرفتم بعد نزدیکی دچار عفونت ساده که با پماد و قرص میترو درمان شدم تو 1 ماه اخیر دو بار دچار تبخال رو لبم شدم اکنون چند روزه که یه پاپول که اولش فک کردم جوشه و دردناک هم بود اما دیروز متوجه چندین وزیکول سروزی شدم در همون ناحیه که نزد متخصص زنان رفتم و ایشون تشخیص هرپس رو گزاشتن و قرص اسیکلوویر تجویز کردن و گفتن اگر جواب نداد به این قرص نزد متخصص پوست برید. چیزی که منو اشفته کرده اینه که
1)اصلا هرپس هست یا نه؟
2)من کی مبتلا شدم ایا مربوط به رابطه اخیرم که 2 ماه پیش بود هست یا مربوط به سالهای قبل و کسی دیگه هست و خودم بی اطلاع بودم و اکنون علایم خودش رو نشون داده؟
3)اگه واقعا هرپس باشه من ناقل یه ویروس هستم که تا اخر عمرم باید با کندوم ایمنی رو حفظ کنم؟ تا اخر عمر همیشه با کاندوم؟
4)اگه از کاندوم استفاده نکنم چقدر احتمال ابتلا برای طرف مقابلم وجود داره؟
5) اگر طرف مقابلم رو مبتلا کنم چه عواقبی برای ایشون داره؟
5)الان که این وزیکول ها هستن با نمونه برداری ازش میشه متوجه شد که چه زمانی مبتلا شدم به تازگی بوده یا مربوط به سالهای قبل ؟عفونت اولیه هست یا عودش؟
6)میشه از نمونه برداری و ازمایشات فهمید که ناشی از انتقال هرپس نوع 1 بوده یا از نوع 2 هست ؟چون تو ماه اخیر 2 بار تبخال زده رو لبم
7 ) نیاز هست تحت نظر متخصص عفونی هم باشم؟
در خاتمه اینکه مثل hiv باید نگرانش باشم خطرات جدی منو تهدید میکنه همیشه یا به زندگی عادیم ادامه بدم؟ به تحصیلم شغلم و به اینده امیدوار باشم؟
ممنووووووونم لطفا پاسخ بدین
..........................................................................................................................................................
سلام عزیزم.وزیکول های متعدد و دردناک نشانه تبخال یا هرپس تناسلی است.عفونت معمولا یک تا دو هفته قبل صورت گرفته.ابتلای اولیه پر سر و صدا و دردناک است.عود بیماری علامت کمتری دارد.از چند روز قبل از ایجاد وزیکول ها تا چند روز بعد از برطرف شدن آنها احتمال انتقال وجود دارد و باید جلوگیری صورت گیرد.بسته به سیستم ایمنی ممکن است تعداد عودهای سالانه زیاد یا کم باشد.برای تعیین نوع تبخال باید آزمایش خون بدهید.بیشتر ناشی از نوع 2 میباشد.خطرات جدی مثل اچ آی وی ندارد ولی ویروس در بدن باقی میماند.

تخمدان های پلی کیستیک

سلام خانم دکتر دختری 23 ساله هستم که به علت کیست های ریز تخمدانی پیش دکتر زنان بودم دو عدد امپول پروژسترون و20 عدد قرص مدروکسی پروژسترون مصرف کردم بعداز 15 روز از قاعدگی و30 عددی متفورمین هم قبلا مصرف کردم اما هردوش را قطع کردم وپیش دکتر غددم رفتم چون کمکاری تیروید دارم وگفتند تخمدان چپ من بزرگ است برایم قرص سیپترون کامپاند رو نوشتند وگفتند قرصهای مدروکسی ومتفورمین رو قطع کن وفقط سیپترون کامپاند بخور حالا من هم همین کار را کرده ام بعد از روز 5 قاعدگی که خیلی خونریزی کم یه قطره یا دوقطره درروز بود شروع به خوردن قرصها کردم الان سه سه روز از مصرف قرصها گذشته اما من همچنان پریودم ایا طبیعی یا نه خیلی نگرانم که وقتی ادواج کنم بچه دار نشوم تورو خدا راهنماییم کنید من هنوز مجردم قبل خودارضایی میکردم ایا بخاطر این کیست گرفته ام؟اما الان ترکش کرده ام پریودهام قبلا منظم بود اما الان نامنظمه سپترون کامپاند منظمش میکنه؟وکیستهای ریز رو برمیداره؟یکم جوش صورت هم دارم با همین قرص رفع میکنه؟
..............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.خودارضایی ربطی به تخمدان های پلی کیستیک ندارد.با خوردن سیپروترونکامپاند ممکن است 1-2 ماه اول خونریزینامنظم باشد ولی با ادامه مصرف قرص پریود تنظیم میشود.پس از ازدواج برای حامله شدن ممکن است نیاز به کمک باداروهای تحریک کننده تخمک گذراری داشته باشید.سیپرون جوش های شما را نیز برطرف خواهد کرد.

 
  • تعداد صفحات :73
  • ...  
  • 6  
  • 7  
  • 8  
  • 9  
  • 10  
  • 11  
  • 12  
  • ...  
 

درباره وبسایت

دکتر امدادی هستم
آدرس مطب:
تلفن منشی:09124338660
اخیرا مطلع شدم عده ای با راه اندازی کانال و گروه های تلگرامی و آی دی یاهو به اسم اینجانب و دادن ایمیل جعلی اقدام به سوء استفاده میکنند.لازم میدونم همینجا اعلام کنم تمام موارد یاد شده جعلی است و ارتباطی با اینجانب ندارد
تنها راه ارتباطی من با شما همین وبسایت است و در صورت امکان همینجا به سوالات پاسخ داده میشه

مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان