متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی
گذاشتن IUD ; پاپ اسمیر ; انجام سونوگرافی زنان ; سزارین ; زایمان طبیعی ; لابیاپلاستی ; تعیین جنسیت جنین

آرشیو موضوعی

آرشیو

صفحات جانبی

← آمار وبسایت

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

حاملگی

سلام خانم دکتر عزیز،من 13 بهمن آی یو آی کردم در تاریخ 26 بهمن پریود شدم بعد 7روز تمام شد. تا چند روز هیچ خونریزی نداشتم باز دوباره چند روز لکه بینی داشتم باز دوباره پریود شدم به دکتر مراجعه کردم بهم سونو داد، سونوگرافی رحم و تخمدانها(ترانس ابدومینال) :
در بررسی اولترا سونو گرافیک رحم به ابعاد نرمال و دارای اکو میومتری طبیعی می باشد.
تصویر یک عدد کیست به قطر5 میلیمتر در قسمت میانی رحم مشهود است.که در صورت Gs بودن سن بارداری برابر با 5هفته و دو روز می باشد.
تخمدانها دارای اکو و ابعاد طبیعی می باشد.
اثری از ضایعه فضاگیر CYSTIC یا SOLID مشاهده نشد.
مایع آزاد داخل لگن مشاهده نشد. خانم دکتر اگر امکان داره جواب سونو بدهید. آیا امکانش هست بارداری صورت گرفته باشد. در ضمن من 43 ساله هستم مدت 12 ساله ازدواج کردم و مشکل ناباروری از همسرم است که تعداد S کم می باشد. باسپاس از شما دکتر عزیز
سلام عزیزم.به نظر نمیرسد که حاملگی باشد ولی باز برای اطمینان باید آزمایش beta HCG انجام دهید.

تسترون بالا

باسلام من26ساله ومتاهلم وقصد بچه دار شدن دارم اما متاسفانه تستسترون خونم بالاس به طوری که از بیست سالگی جوش میزدم الانم تقریبا دوساله که ریزش موی شدید دارم.هشت ماه اسپیرونولاکتون وسیپروترون خوردم که وقتی به دکترم گفتم میخوام بچه دار شم سیپروترون رو حذف کرد واسپیرونولاکتون رو100ارتقا داد هنوزم موقع پریودم چندتا جوش میزنم توی چونه ام وتا زمانی که سیپروترون میحوردم منظم بودم کلی الان تقریبا ده پونزده روز عقب می افته
.روز13سیکلم سونو انجام دادم که تخمدان راستم فولیکول 10mmو چپم 7mm داشت.سوالم از شما اینه که:
ایا با این مقداره فولیکول امکان بارداری هست یا باید حتما اوومید مصرف شه؟
2.ایا اسپیرونولاکتون قبل بارداری واسه جنین پسر مشکلات جنسیتی ایجاد نمی کنه؟
3.ایا کسانی که با مشکل تستسترون مواجه اند احتمال بارداری دارن؟اصلا درمان داره؟ ممنونم از سایت خوبتون.
سلام عزیزم.سایز فولیکول شما مناسب نیست باید داروهای تحریک کننده تخمک گذاری مصرف کنید تا فولیکول های شما به حدود 18 تا 20 میلی متر که مناسب برای حاملگی است برسد.اگر تسترون بالا دارید میتوانید برای کنترل آن
اسپیرونولاکتون مصرف نمایید و پس از بارداری با نظر پزشک غدد میزان آن را کاهش و یا قطع کنید.

آزمایش ژنتیک

سلام خانم دکترمن بیست وهشت ساله ودارای یک فرزند هستم سه بار حامله شدم وهرسه بار به علت کندرشد کردن جنین ونداشتن ضربان منجر به سقط شدبه متخصص مراجعه کردم آ زمایش ژنتیک گرفت شوهوم سالم بود ولی ژن خون من مشکل داشت ونرمال نبود دکتر گفت که به خاطر.همین مشکل بدنم کمبودی دارد ورحم.من نمی تواند بچه رانگه دارد گفت دارویی هم ندارد وباید در زمان حاملگی کنترل شود ودر نه ماه حاملگی باید روزی یک آمپول بزنی تاکis
rمبود بدنت جبران شود وآزمایش ژنتیک به اینصور ت 46XX97.45x.3 s..famalekaryotypewithmosaicismofsexchromosom
سلام عزیزم.سوالت چیه؟

توده سینه

سلام خسته نباشید
دختری ۲۵ساله هستم که ۵ سال هست در کنار سینه راست و کمی پایین تر از زیربغل بک توده ای وجود دارد قدری بزرگتر از فندق
که با کشیدن دست روی آن منطقه حس میکنم و در مدت ٥ سال اندازش ثابت مانده و دردی هم ندارد به ندرت قبل از پریود کمی تحریک میشود،
پریودم منظم هست و سینه هایم خیلی کوچک اند وتستوسترون ٠/٧٧ ng/ml و کلسترولم ١٩٨ هست و روی صورتم جوشهای زیر پوستی دارم
نوع کسیت چی میتواند باشد؟آیا خطرناک هست یا خطری ندارد؟ خودم خیلی نگران هستم .از لطف شما بینهایت متشکرم اگر راهنمایی کنید .
سلام عزیزم.شما باید حتما سونوگرافی از نظر بررسی پستان ها و زیر بغل انجام دهید به احتمال زیاد فیبروآدنوما و به ندرت کیست سینه میباشد

بیماری های مقاربتی

سلام و خسته نباشید
دکتر جان من دو تا سوال دارم که شای عناوین مرتبط نباشه ولی ی جا میپرسم
من10 سالگی بریدگی الت تناسلی داشتم باقیچی
فک کنم خورد ب کلیتوریس
11 12 سالگی درد شدید کمر داشتم طوری ک وقتی میشتم رو صندلی تادرس بخونم بادستمال خودمو ب صندلی میبستم از پله ها بالا رفتن دردشو بیشتر میکرد طوری که غیر عادی پاهوبلند میکردم تادردش کمتر شه
بعد اون بریدگی ب قدری ترس داشتم که اصلا التمو بررسی نمیکردم
تا اینکه سه ساله متوجه شدم بین واژن و مقعد ی چیز اسکارمانند همرنگ هومن قسمت هس
انتهای زبونم پاپول هس
درد مفاصل دارم و روی بعضی ناخنام پیتینگ دیده میشه
15 سالگی اینا دچار مشکل چشمی شدم
ازمایش توکسو دادم مثبت شد
ولی چون دکتره پرسید سقط جنین داشتی ؟کلا قضیه رو بیخیال شدیم فک کردیم ازمایش اشتباس
الان که 24 سالمه هم ازمایش rpr و هم ازمایش fta دادم هردو منفی شد
میخام ببینم ممکنه دچار سیفلیس عصبی شده باشم؟مخصوصا اینکه مشکلات چشمیم بدتر شده
ولی دکترا چیزی تشخیص نمیدن
یکی از دکترا تشخیص داد ی کم عصب چشمم ملتهب شده بعد بررسی گفتن که نذماله
صلبیه چشمم چین میخوره
من میخام بدونم
1.ازمایش csf بدم با منفی شدنش یقینا سیفلیس رد میشه؟یا فقط تشخیصیه و تو ردش ناتوانه؟
2.سیفلیس عصبی دقیقا چطوری چشمو درگیر میکنه؟
3.csf ب نخاعم اسیبی نرسونه؟کم شدن این مایع بعد ازمایش منو دچار مشکل نکنه؟
4.بعد ازمایش نیاز به استراحت هس ایا؟
چون میخام برا ازمایش برم تهران مسیر رفت و برگشتم مشکلی برام بوجود نیاره؟

من بیشتر نگران برادرزادم هستم مخصوصا اینکه ناخناش داغون بودالاندارهخوب میشه یواش یواش
ناطراف ناخناس پوسته میده ناخناش میشکنه حالت قاشقی کمی داشت و چنتا خط افقی روش که الان خطا عمودی شدن
همچنین بیشتر کف پاها و اطراف مچ پا،شکم و باسنش،دست هاشم ی چیزایقرمز رنگیدر میاد از بس میخارتشون زخم میشه
چشماشم همش میماله
به سیفلیس ربط نداشته باشه؟ :((
ممنون میشماگه تک تک سوالامو جواب بدین
شبا همش کابوس میبینم
.............................................................................................................................................
سلام عزیزم.در مورد آلت تناسلی احتمالا پوست اطراف کلیتوریس یا قسمتی از لابیا رو بریده اید که اهمیتی ندارد اگر واقعا کلیتوریس را بریده بودید چون رگ بزرگی در انتهای آن است خونریزی شدیدی ایجاد میکرد.در مورد سیفلیس و توکسوپلاسموز با یک آزمایش خون ساده میتوانید به تشخیص برسید.سیفلیس عصبی علائم بسیار شدید و واضحی دارد و به این سادگی نمیباشد بنابراین مشکلات برادرزاده شما هم به سیفلیس و توکسو ارتباطی ندارد و باید به پزشک مراجعه نماید

جراحی زیبایی واژن

خانم دکتر من خیلی مشتاقم ک پیش شما لابیاپلاستی و تزریق چربی رو انجام بدم اما متاسفانه شنیدم برای عمل با شما باید همراه داشته باشم!!!خب من از شهرستان میام ب کی بگم اخه باهام بیاد :( بعد دوست ندارم کسی بدونه من همچین عملی انجام دادم!مادرمم باهام بیاد بابامم دنبالش میاد.مجبورم تنها بیام !
چیکار کنم.....
سلام عزیزم.وجود همراه جزو قوانین بیمارستان در سراسر کشور است و اگر همکاری این مساله رو رعایت نمیکنه قانون رو زیر پا میزاره.لازم نیست حتما همراهتون در جریان کامل عمل شما قرار بگیره

فیبروم

سلام خسته نباشید من ۲۶سالمه و متاهلم دوسال پیش یه سونو دادم گفتن ی میوم دو سه سانتی داری ک مشکلی هم نداره شیش ماه پیش یه سونوی دیگه دادم و گفتن حدود ۹۰میلیمتر در۷۰میلیمتر شده و سابسروزاله و پایه دار نیست تو فوندوس رحمه.پزشک خودم گفت مشکلی نیست اقدام ب بارداری کن الان شیش ماه گذشته اقدامم بی نتیجه بوده و مجددا سونو دادم گفتن اندازش ۱۰میلیمتر بزرگتر شده و بیشتر ب نفع اینترامولاره
الان موندم چکار کنم؟بچه ندارم و بهم گفتن احتمالا جراحی بخواد
لاپاراسکوپی میشه یا لاپاراتومی و اصلا نیازه ب جراحی یانه؟
راستی فاصله میوم تا عضله داخلی رحم حدود پنج میلیمتره
سلام عزیزم.با توجه به افزایش سریع سایز فیبروم و اینکه فیبروم بزرگتر از 6-7 سانتی متر میباشد نیاز به جراحی دارد با توجه به سایز فیبروم بهتر است لاپاروتومی یا جراحی باز صورت گیرد.

لک بینی وسط سیکل

سلام خانم دکتر.من پریودی منظم دارم ولی دو مرتبه است که چهارده روز پس از روز اول پریود مجددا خونریزی دارم. در روز چهارم پریود سونوگرافی دادم و در جواب نوشته بود که فولیکول 15 میلیمتری در تخمدان وجود دارد. به دکتر که نشان دادم گفتند چیز طبیعیه و خیلی ها در مدت تخمک گذاری این مشکل را دارند و فرمودند اگر خونریزی زیاد بود داروی دوفاستون را مصرف کنم. ولی ایشون گفتند کیست های خیلی ریزی نیز وجود داره و احتمال سندروم پلی کیستیک را دادند چون در مورد خواهرم هم همین مشکل را مطرح کرده بودند. ولی در مورد سندروم دارویی تجویز نکردند و فرمودند رژیم غذایی داشته باشم.ولی نه من و نه خواهرم چربی و قند بالا نداریم اضافه وزن هم نداریم فقط مشکل تیروئید داریم که لووتیروکسین مصرف میکنیم.میخواستم نظر شما را بدانم و اینکه تجویز ایشون درست است؟
سلام عزیزم.آزمایش های هورمونی از نظر هورمون های جنسی مردانه و پرولاکتین باید انجام شود ولی با توجه به پریودهای منظم شما و اینکه درست در زمان تخمک گذاری دچار خونریزی شده اید ناشی از آزاد شدن تخمک میباشد.سونوگرافی در زمان وسط سیکل از نظر رشد تخمک و تخمک گذاری حتما انجام شود.وجود کیست های ریز همراه پریود منظم و عدم وجود پرمویی و جوش صورت نشانه تخمدان پلی کیستیک نمیباشد.

لابیاپلاستی

سلام خانم دکتر
خسته نباشید.حدود 30 سال دارم و سابقه یکبار زایمان دارم.متاسفانه ناحیه تناسلی من بسیار زشت و زننده شده و 2طرف آن قرینگی آن را از دست داده.همسرم هم به خاطر همین قضیه و بازشدن آن ناراضی است.پیشنهاد شما چیست؟شنیدم با عمل لابیاپلاستی میتوان مشکل را حل کرد؟طول مدت عمل و زمان بستری در بیمارستان چقدر است؟
سلام عزیزم.مشکل شما با جراحی قابل حل است.مدت عمل بستگی به فرد دارد و حدودا کمتر از 45 دقیقه طول میکشد و بعد از ظهر همان روز از بیمارستان مرخص میشوید.تا 40 روز نباید نزدیکی داشته باشید و حدود 10روز نیاز به مراقبت دارد

زگیل تناسلی

سلام خانم دکتر من دخترم 24 سالمه رفتم دکتر زنان و پوست گفتن زگیل تناسلی داشتم رفتم پیش دکتر پوست از فریز درمانی استفاده کردم طی دو دوره رفتن بعد از دوماه یه دونه دیگه در آوردم که رفتم دکتر و باز فریز کردم رفت.میخوام بدونم دوباره در میاد؟؟واکسن بزنم دیگه امکان دوباره در اومدنشون هست؟؟اگر بخوام عقد کنم میخواد نامزدمم واکسن رو بزنه که مبتلا به زگیل نشه؟؟
سلام عزیزم.در مورد زگیل چون ویروس است درمان قطعی وجود ندارد البته گاها دستگاه ایمنی بدن کلا ویروس را از بدن دفع میکند.با توجه به سنتان تزریق واکسن گارداسیل توصیه میشود.تزریق عود مجدد را به تاخیر میاندازد.به طور منظم جهت سوزاندن زگیل و چک آپ به دکتر زنان مراجعه کنید

میوم رحمی

با سلام خانم امدادی من بیمار خودتان هستم با شماره پرونده 7520282 
چند ماهی است موقع پریود خونریزی داشتم امروز سنو واژینال دادم که نتیجه ان به شرح زیر است 
رحم اندازه top normal یا کمی افزایش یافته و اکوی ان coarse دارد. یک میوم 14 میلیمتری دیده میشود ضخامت آندومتر افزایش یافته (18 میلی متر) با حاشیه ی منظم و کمی هتروژن است. 
تخمدان چپ نرمال و یک فولیکول25 میلی متری در ان دیده میشود. 
در آدنکس راست ضایعه ی مشهود نیست. 
مقداری مایع آزاد با ذرات اکوژن داخلی دیده شد.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
.........................................................................................................................................................................................................................
سلام عزیزم.افزایش خونریزی پریود شما به علت افزایش ضخامت آستر داخلی رحم و میوم رحمی میباشد.میتوان از کپسول ترانسید موقع پریود استفاده نمایید و در صورتی که تمایل به بارداری ندارید میتوانید 1-2ماه از قرص های پروژسترون دو هفته مانده به پریود روزی 2عدد استفاده نمایید

افتادگی

سلام خانم دکتروقتتون بخیر۲ تاسوال داشتم ازتون سوال اولم درباره مادرمه،مادرم ۴۵ سالشه و مشکل افتادگی رحم دارن ودکتربهشون گفته بایدعمل بشه ولی مادرم اصرارداره ک رحمشوکلادربیارن چون شنیده ک اگرهم عمل بشه بعدازمدتی دوباره به حالت اول برمیگرده بااین توضیحات نظرشماچیه؟ سوال بعددرباره خودمه،من قراره ازدواج کنم وبرای گرفتن گواهی سلامت بامادرم رفتم دکتروبرگه سلامت گرفتم توی برگه نوشته شده نوعش حلقوی هست ودکتربصورت شفاهی گفت خونریزی نداری ولی توبرگه ننوشته میخواستم بدونم حتمابایدقیدبشه بدون خونریزی یااینکه نیازی نیست ؟ ممنون ازشما...
سلام عزیزم.کسی که مشکل افتادگی رحم دارد با عمل اصلاح افتادگی از طریق واژن درمان میشود و اگر به طور کامل و صحیح انجام شود معمولا برگشت پذیر نیست مگر در افراد نادری که دچار سرفه های مزمن و یا چاقی شدید داشته باشند.در مورد پرده حلقوی 70 تا 80 درصد خونریزی انجام نمیشود و نیازی نیست این مساله در گواهی ذکر شود.

تخمدان پلی کیستیک

سلام
دختری 25ساله و مجردم
بدلیل لاغری و پرمویی رفتم سنوگرافی
این جوابشه:
رحم با ابعاد40*37 م.م رویت شد. اکوی میومترنرمال است. خط آندومتر باحدود و اکو طبیعی به ضخامت 11 م.م میباشد.
تخمدان ها دوطرف باحجم 10 و 12 سی سی بزرگتر از نرمال و حاوی فولیکولهای 4تا5 م.م رویت شد بررسی هورمونی توصیه می شود.
در آدنکس ها ضایعه به نفع solid و cysticرویت نگردید.
مایع آزاد در کلدوساک رویت نگردید.
با سرچ توی اینترنت به سندروم پلی کیستیک برخوردم، آیا این همونه؟
چون دکترم فامیله نمیتونم باور کنم بهم راستشو بگه، خواهش میکنم لطف کنید راهنماییم کنید، که وضعیتم چطوریه، درمان دارویی ممکنه جواب بده یا غیر دارویی و شیمیایی ممکنه بشه..
میتونم درآینده ازدواج کنم و بچه دار بشم یا این علائم ممکنه جلوی اون هاروهم بگیره؟
متشکرم اگه سریع جوابمو بدید
...............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.شما دچار بیماری پی سی ا یا تخمدان پلی کیستیک هستید این بیماری میتواند از فرم شدید تا خفیف را شامل شود باید حتما آزمایشات هورمونی بدهید.اگر سطح هورمون های جنسی مردانه شما بالا باشد و پریود بسیار نامنظم و با تاخیر داشته باشید و جوش صورت و پرمویی شدید به خصوص وسط سینه و دور ناف داشته باشید فرم شدید pco برایتان مطرح است در آن صورت باید از داروهای ضدهورمون های جنسی مردانه و داروهای هورمونی تنظیم کننده پریود استفاده کنید و بعدها برای حامله شدن حتما نیاز به کمک خواهید داشت.اگر علائم کم باشد فرم خفیف را دارید که زیاد نگران کننده نیست

کیست تخمدان

دختری25 ساله و مجرد هستم و پریودهای منظم دارم ولی درد پریود بسیار شدید دارم که مجبور به مصرف شیاف میشوم.به پزشک مراجعه کردم و سونوگرافی دادم.رحم نرمال بود ولی تخمدان چپم کیست 4 در 5 سانتی متری شکلاتی(آندومتریوما)گزارش کرده است گفتند باید جراحی شوم.جراحی باز بهتر است یا لاپاروسکوپی؟مشکلی برای حاملگی بعدی من به وجود نمیاورد؟
سلام عزیزم.کیست شما از نوع شکلاتی است که به آن آندومتریوما گفته میشود و ناشی از بیماری آندومتریوز است که با سیستم ایمنی در ارتباط است و با هر بار پریود خونریزی داخل کیست و اطراف رحم اتفاق میوفتد و کیست بزرگتر میشود و میتواند ایجاد چسبندگی در لگن و نازایی نماید.درمان آن فقط جراحی است و جراحی لاپاروسکوپی با توجه به اینکه به صورت میکروسکوپی از سوراخ 1سانت از ناف و 2سوراخ نیم سانتی انجام میشود چسبندگی ایجاد نمیکند و کیست به طور کامل برداشته میشود.نسبت به جراحی باز کاملا ارجح است و توصیه میشود.نیاز به بستری در بیمارستان هم نیست و چند ساعت پس از عمل میتوانید از بیمارستان مرخص شوید.

حاملگی خارج از رحم

با سلام خدمت خانم دکتر عزیزم
خانمی هستم 23 ساله، یک ساله ازدواج کردم و برای اولین بار اقدام به بارداری نمودم و در همان ماه اول باردار شدم. دارای تخمدان پلی کیستیک هستم با پریودهای نا منظم و روزی دو عدد متفورمین می خورم.
در بارداری در هفته پنجم درد شدید شکم گرفتم که با سونوگرافی دکتر تشخیص بارداری خارج از رحم دادند و با تزریق متوتروکسات 50 سقط کردم.
بعد از سقط اقدام به انداختن عکس رنگی کردم و عکس رنگیم نرمال بود که جوابش رو براتون میزارم. البته بعد از عکس تا چند روز درد خفیف داشتم و خونریزی.
من دو تا سوال داشتم:
اول اینکه با توجه به نرمال بودن عکس رنگی، علت بارداری خارج از رحمم چی بوده؟؟؟
و دوم اینکه از کی میتوانم دوباره اقدام به بارداری کنم احتمال وقوع خارج از رحم بازم هست یا نه؟؟؟
خلاصه عکس رنگی:
یک کانولا در محل سرویکال os قرار داده شد و ماده حاجب تزریق شد.
کانال سرویکال طول و دیامتر نرمال و بوردر smooth دارد.
کاویته رحم پوزیشن نرمال داشته و ماده حاجب آن را به طور کامل پر نموده است.
کاویته رحم دارای شکل نرمال کنتورهای صاف و قابلیت اتساع طبیعی بوده و هیچ فیلینگ دیفکتی در آن دیده نمی شود.
فالوپین تیوب ها دارای دیامتر نرمال بوده و یک unobstructed filling را نشان می دهد.
نمای مخاطی بخش امپولر طبیعی به نظر ی میرسد.
نرمال بای لترال spillage ماده حاجب به داخل پریتونئال کاویته دیده می شود.
انتشار ماده حاجب بعد از تخلیه یکنواخت است.
نتیجه: هیستروسالپنگوگرافی نرمال
...............................................................................................................................................
سلام عزیزم.علت بارداری خارج از رحم متعدد بوده از ناهنجاری های رحم و لوله ها تا عفونت های لگن و لوله ها تا مصرف داروهای خاص و علل نامشخص میتواند باشد.باید حداقل 3ماه از بارداری قبلی شما گذشته باشد تا اقدام به بارداری نمایید.حتما باید آزمایش اسپرم همسر داده شود در خیلی از موارد اسپرموگرام مشکل دارد در بارداری بعدی بهتر است از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری استفاده نمایید و در روز خاصی تخمک گذاری اقدام به بارداری نمایید.

 
  • تعداد صفحات :78
  • ...  
  • 6  
  • 7  
  • 8  
  • 9  
  • 10  
  • 11  
  • 12  
  • ...  
 

درباره وبسایت

دکتر امدادی هستم
آدرس مطب:
تلفن منشی:09124338660

www.telegram.me/dremdadi
مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان