متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی
گذاشتن IUD ; پاپ اسمیر ; انجام سونوگرافی زنان ; سزارین ; زایمان طبیعی ; کرایو و کوتر ; تعیین جنسیت جنین

آرشیو موضوعی

آرشیو

لینکستان

صفحات جانبی

← آمار وبسایت

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

مصرف قرص های جلوگیری

باسلام
من تازه ازدواج کردم و برای جلوگیری از بارداری مصرق قرصldرا انتخاب کردم از اول پریودی مصرف این قرص رو شروع کردم من بطور معمول پریودیم تا 6روز تمام میشد ولی با مصرف این قرص خونریزی من ادامه پیدا کرد بعد از پریودی خودم لکه بینی داشتم به مدت چند روز،ولی بعد از چند روز این لکه بینی به خونریزی تبدیل شد طوری که تازه پریودیم شروع شده است چون با خوردن این قرص ها دل درد پیدا کردم مصرف این قرص را قطع کردم الان نزدیک به 2 هفته می باشد که خونریزیم ادامه دارد،و این را اضافه کنم که من این قرص را برای اولین بار مصرف کردم و قبل از آن در پریودیم هیچ مشکلی پیش نیامده بود و صرفا این قرص را برای جلوگیری از بارداری مصرف کردم که همچین مشکل خونریزی برایم پیش آمده است
ممنون میشم من را راهنمایی کنید
سلام عزیزم.معمولا در اولین ماه مصرف قرص جلوگیری احتمال خونریزی نامرتب و لکه بینی بسیار بالاست و اکثرا با ادامه مصرف قرص خونریزی کنترل شده و به حالت عادی برمیگردد.در صورتی که خونریزی مختصر و به صورت لکه بینی است توصیه میشود مصرف قرص ادامه یابد ولی اگر خونریزی واضح به صورت پریود ایجاد شد باید قرص را قطع کرد و بررسی از نظر ایجاد خونریزی مثل سونوگرافی و آزمابشات هورمونی انجام شود.

فیبروم رحمی

با سلام و وقت بخیر
28 سالمه و بارداری اول در آذر 90 را ساکشن کردم که بعد از آن در سونو فیبرومی به قطر 29mm مشاهده شد,الان باردارم و در سونوی اول 6هفته و 6روز با crl=8mmجنین در کاویته رحمی رویت شده و فیبروم با اندازه 55*58 mm در قسمت قدامی فوندوس رحم و در جواب سونوی دوم در 11هفته و 4روز با crl=48mm و nt=1.3mm و ضربان قلب با ریت 147 در دقیقه و در دیواره خلفی تنه رحم میوم ساب سروزال به قطر 8.3mm رویت شده.
آیا ایجاد فیبروم ممکنه بعلت ساکشن باشه؟
سرعت رشد میوم در بارداری به این حد نرمال است؟روشی برای جلوگیری از سرعت رشد است؟بارداری ام چند درصد خطرناکه؟چرا مکان میوم در دو سونو یکسان ذکر نشده؟
با تشکر فراوان
سلام عزیزم.خوشبختانه فیبروم شما در محل خوبی قرار گرفته و بیرون از حفره رحم است.در بارداری افزایش سایز فیبروم تقریبا تا 50% افزابش سایز فیبروم مشاهده میشود.درمان دارویی ندارد.فیبروم های داخل عضله رحم ریسک ایجاد سقط-زایمان زودرس و دردهای حاملگی را افزایش میدهد.ساکشن باعث رشد فیبروم نمیشود.

نارسایی تخمدان

سلام خانم دکتر امدادی،وقتتون بخیر،دختری هستم30ساله وکم کاری تیرویید دارم وامنوره اولیه هستم ویک دوم قرص لووتیروکسین واستروژن وپروژسترون مصرف میکنم وسونوگرافی رحم وتخمدان انجام دادم وبه این شرح است:اندازه رحم15*57 قطر تخمدان راست 16*6 و تخمدان چپ14*7 میلی متر است به مدت یکماه قرص هایم راقطع کردم و رگل نشدم وپیش متخصص زنان که رفتم به من گفتن رگل هایم مصنوعیه ونازایی مطلق هستم ومصرف این داروها هیچ کمکی به من نمیکنند،دکتر من نامزد هم هستم میخواستم بدونم نظرتون چیه،خواهش میکنم کمکم کنید،من به خاطر مشکلم میخواهم به هم بزنم چون میترسم در اینده برایم مشکلی پیش اید.باتشکر
سلام عزیزم.تخمدان های شما کار نمیکند و باید آزمایشات کامل هورمونی داده شود و از نظر کرومزومی بررسی شوید.با داروهای هورمونی میتوان رحم شما را آماده باروری نمود و در صورت نداشتن تخمک و ناتوان بودن تخمدان شما از سلول تخم اهدایی برای باروری استفاده نمایید.

زخم دهانه رحم

سلام خانم دكتر من 35 ساله هستم یه بار 7 سال پیش زایمان داشتم واسه بارداری دوم اقدام كردم گفتند رحمم یه زخم كهنه داره سه دوره دارو مصرف كردم وحتی آمپول بهتر نشد دكترم می گه رحم پر از چرك و عفونت دیشب برام فریز كردن و گفتند حتی شاید نیاز به بار دوم و سوم هم باشه
خواستم بدونم آیا امكان داره من دیگه بچه دار نشم و نازا بشم ؟
امكان داره به خاطر زخم دهانه رحم ، رحم منو در بیارن؟
و ایا در مان گیاهی هست كه در كنار دارو به من كمك كنه یا خیر ؟ البته با توجه به اینكه فریز كردم
با تشكر از شما
رعنا
سلام عزیزم.خیر شانس بارداری با زخم دهانه رحم کاهش پیدا میکند و با برطرف کردن آن شانس بارداری بیشتر میشود.داروهای تحریک کننده تخمک گذاری در این موارد بسیار کمک کننده است.مشکلات دهانه رحم اکثرا نیازی به برداشتن رحم ندارد.

جلوگیری از نزدیکی

سلام من 21 سالم است و چند وقت پیش تازه عقد کردیم. دوهفته دیگر شب زفاف من و همسرم است و می خواستم بدانم که چه کار باید کنم که باردار نشوم از طرفی همسرم می گوید من در شب زفاف کاندوم مصرف نمی کنم و از طرفی ما نمی خواهیم بچه دار شویم چه قرص هایی را باید مصرف کنم؟لطفا راهنمایی کنید ...و در ضمن آیا اشکالی ندارد که من iudبگذارم چون کسی در خانواده ما مصرف نکرده نمی دانم چه مضراتی دارد و چه فایده هایی دارد؟؟ آیا iudدر ارضای همسرم مشکل ایجاد نمی کند؟آیا اگر خانواده همسرم بخواهند رسم دستمال سفید را رعایت کنند ضرری ندارد؟؟؟برای سوال آخر آیا در آن شب سریع لخت شویم و در کنار هم بخوابیم یا مثلا قبلش کارهای دیگری کنیم مثلا معاشقه کنیم یا به حمام برویم.باتشکرببخشید سرتان را درد آوردم لطفا سریع جواب بدهید.
سلام عزیزم.میتوانید از روز پنجم پریود ماه قبل قرص جلوگیری استفاده نمایید و ادامه دهید.الان برای استفاده از قرص دیر است ولی باز میتوانید 2روز اول هر 12ساعت 1عدد و سپس روزی 1عدد استفاده نمایید.در ضمن میتوانید قرص بعد از نزدیکی(لونژیل)استفاده نمایید.برای شما که بچه ندارید IUD توصیه نمیشود.در مورد سوالات دیگر مشکلی نیست.

لابیاپلاستی

سلام خانم دکتر خسته نباشید من 35 سالمه و مجردم می خواستم عمل لابیا انجام بدم ولی چند سوال دارم اول اینکه چه روزایی عمل دارید و چند ساعت طول میکشه و عمل موضعی هم احتیاج به همراه دارد- دیگر اینکه من کارمند هستم و کارم پشت میز نشستن هست و نمی توانم مرخصی بگیرم آیا دو سه روز بعد از عمل می توانم بروم سرکار - آیا می توانم رانندگی کنم ؟
سلام عزیزم.یکشنبه بعد از ظهر و سه شنبه و چهارشنبه صبح.بهتر است همراه داشته باشید.بهتر است یک هفته مرخصی بگیرید ولی سه روز بعد از عملنیز میتوانید سرکار بروید.تا 1هفته بعد رانندگی نکنید.

نامنظمی پریود

سلام خانم دکتر من 37 ساله هستم 16 سال از آخرین زایمانم میگذره مدت 10 ساله پریودم نامنظمه پریود که میشم دل درد و کمر درد ناجور میگیرم شوهرم 16 ساله پیش بعد از زایمان من عمل وازکتومی کرده و زیاد هم نزدیکی نمی کنیم چون شوهرم مشکل داره شاید فاصله نزذیکی ها 6 ماه یا بیشتر و یا کمتر طول بکشه از آن زمان هم پریودم نامنظم تر شده ولی از عید که 6 ماه میگذره فقط 3 بار پریود شدم چند روز پیش سونو کردم و الان هم 10 روزه آمپول پروژسترون زدم فقط بدنم گر میزنه ولی پریود نشدم دکترم میگه پریود نشدنت منجر به سرطان رحم میشه لطفا مرا راهنمائی کنید . ممنون
سلام عزیزم.باید آزمایشات هورمونی و سونوگرافی انجام دهید در صورت نرمال بودن میتوانید یا از قرص های جلوری ضعیف برای تنظیم پریود یا از قرص پروژسترون 10 روز هر 40 روز یکبار(روزی 2عدد) استفاده نمایید.

آندومتریوز

سلام خانم دکتر.خانمى 40ساله هستم.2سال پىش با سونوگرافى انجام شده فهمىدم کىست اندومترىوما در هردو تخمدان (که در تخمدان راست به ابعاد 40/32مىلىمتر ودر تخمدان چپ به ابعاد58/56مىلىمتر )وجود دارد. عمل جراحى باز انجام دادم.دکتر قرص دانازول تجوىز کرد که به علت چاقى بىش از حد مجبور شدم مصرف نکنم طى اىن دوسال اصلا سونوگرافى انجام ندادم.به تازگى با انجام سونوگرافى متوجه شدم باز 3کىست شدم.شرح ازماىش اىنگونه است(کىست اکوفرى با دىواره منظم به ابعاد 44/36مىلىمتر همراه با کىست biloculate اکوفرى با ذرات اکوژن معلق داخل وحدود مشخص به ابعاد 40/28مىلىمتر در تخمدان چپ و تصوىر کىستىک اکوفرى با سپتاهاى ظرىف اکوژن به ابعاد 98/59مىلىمتر در مجاورت سطحى انها در ادنکس چپ دىده مىشود)تا ىک مدت بعد از عمل اصلا درد پرىود نداشتم و عادت ماهانم به صورت منظم بود ولى به تازگى هم پرىود نامنظم هم همراه با درد را دارم.اىا لازم به جراحى دوباره هست ىا با مصرف قرص احتمال رفع ان وجود دارد؟ممنون مىشم راهنماىى کنید
سلام عزیزم.به احتمال زیاد آندومتریوز شما عود کرده و نیاز به جراحی مجدد دارد چون کیست های تخمدان(آندومتریوما)به درمان دارویی جواب نمیدهد و پس از عمل حتما باید داروهای سرکوب کننده آندومتریوز را ادامه دهید و در صورتی که تمایل به بارداری ندارید درمان قطعی و ریشه کنی آندومتریوز در نزدیک 95% موارد برداشتن رحم و تخمدان ها و لوله ها است.

نازایی

سلام خانم دکتر امدادی،وقتتون بخیر،دختری هستم30ساله وکم کاری تیرویید دارم وامنوره اولیه هستم ویک دوم قرص لووتیروکسین واستروژن وپروژسترون مصرف میکنم وسونوگرافی رحم وتخمدان انجام دادم وبه این شرح است:اندازه رحم15*57 قطر تخمدان راست 16*6 و تخمدان چپ14*7 میلی متر است به مدت یکماه قرص هایم راقطع کردم و رگل نشدم وپیش متخصص زنان که رفتم به من گفتن رگل هایم مصنوعیه ونازایی مطلق هستم ومصرف این داروها هیچ کمکی به من نمیکنند،دکتر من نامزد هم هستم میخواستم بدونم نظرتون چیه،خواهش میکنم کمکم کنید،من به خاطر مشکلم میخواهم به هم بزنم چون میترسم در اینده برایم مشکلی پیش اید.باتشکر
سلام عزیزم.شما باید مصرف داروهای تیرویید و هومرمون های زنانه به صورت استروژن و پروژسترون و یا قرص های جلوگیری را حتما ادامه دهید.تخمدان های شما تخمک گذاری نخواهد کرد ولی رحم شما میتواند با دادن هورمون های با دوز بالا آماده دریافت تخمک اهدایی باشد.بنابراین به آینده امیدوار باشید شاید روزگاری نه چندان دورپیوند تخمدان نیز امکان پذیر شود.

لابیای نامتقارن

سلام خانم دکتر.خسته نباشید
ببخشید من وقت با ارزش شمارو می گیرم.
26 سالمه وچند روزی می شه عقد کردم .ولی یه مساله ای وجود داره که حتی روم نشد به نامزدم بگم.توی سایت شما که جستجو کردم دیدم هستن کسانی که مشکل منو داشته باشن.منظورم بزرگ تر بودن یکی از لب های کوچیک هست.با توجه به پاسخ های شما من فهمیدم که باید عمل جراحی انجام بدم.ولی خیلی از عمل می ترسم.می خواستم بدونم این عمل تقریبا چقدر طول می کشه ؟با توجه به این که من کارمند هستم باید چند روز مرخصی بگیرم ؟دوره درمان چند روزه است؟تورو خدا کمکم کنید
این مساله کابوس شبانه ی من شده .هم از عمل می ترسم هم دوست دارم این عمل رو انجام بدم.
سلام عزیزم.حدود نیم ساعت طول میکشد.میتوانید از بی حسی موضعی از کمر به پایین یا بیهوشی عمومی استفاده نمایید.تا حدود 1هفته تا 10 روز بعد از عمل نیاز به استراحت در منزل دارید.ترمیم کامل و جذب شدن نخ های جراحی حدود 1ماه طول میکشد

کیست تخمدان

سلام خانوم دكتر خواهشا كمكم كنید
من ی مدت پریودم عقب افتاد ك ب دكتر مراجعه كردم و سونوگرافی انجام دادم.خلاصه ی سونوگرافی ب این شرحه:اندومتر با نمای فاز ترشحی دارای ضخامت تقریبی ٩ میلیمتر.تخمدان راست طبیعی و ب ابعاد ٣٤*١٥ میلیمتر و تخمدان چپ ب ابعاد ٥٨*٥٢ میلیمتر.تخمدان چپ حاوی یك كیست با چندسپتای داخلی ب دیامتر تقریبی ٥٠میلیمتر.مایع ازاد در كلدوساك خلفی مشهود نیست.من ١٩ سالمه و مجرد هستم.الانم قرص های desoceptive de مصرف میكنم
خواهش میكنم جواب بدید
سلام عزیزم.بعد از اتمام قرص باید سونوگرافی انجام شود و در صورت باقی ماندن کیست باید با لاپاروسکوپی کیست شما خارج و برای پاتولوژی از نظر نوع کیست ارسال شود.

پریود شدید

سلام خدمت خانم دكتر عزیز. 34 سالمه. یكسال پیش سزارین شدم. رحمم فیبرم سازه. خونریزی پریودم هم زیاده. طبق نظر دكترم تصمیم دارم از IUD میرنا هم برای كوچیك شدن فیبرم ها ، كاهش خونریزی و جلوگیری استفاده كنم. لطفا راهنمایی بفرمائید كه تا چه حد این تصمیم درسته؟
ضمناً، چون قبلا از IUD استفاده نكرده ام، یه مقدار از عمل میترسم. میشه لطفا یه مقدار از نحوه گذاشتن و احیانا میزان درد بفرمائید؟
با تشكر
سلام عزیزم.IUD میرنا باعث کوچک شدن فیبروم ها نمیشود ولی در کاهش خونریزی پریودها به خصوص وقتی فیبروم وجود دارد بسیار موثر است و میتواند در مواردی جایگزین عمل شود.این نوع IUD چون هورمون پروژسترون از خود آزاد میکند باعث نازک شدن آستر داخلی رحم و کاهش خونریزی میشود

مشکل قلبی و بارداری

با سلام خدمت خانم دكتر عزیز
من امروز با وبلاگتون اتفاقی آشنا شدم . خیلی خوشحالم هنوز هم آدمهایی ویا فرشته هایی مثل شماهستند كه خالصانه خدمت می كنند . وقت میزارن وبا عاطفه پاسخ میدهند.
خانم دكتر من زنی 35 ساله هستم یك بچه دختر دارم. 5 سال قبل عمل جراحی باز تعویض دوتا دریچه قلب انجام دادم. دكتر جراحم گفت نباید دیگه حامله بشم. یعنی گفت بهتره حامله نشم. حالا بشدت هم خودم هم دخترم وشوهرم بچه می خواهیم . آیا امكان داره بتونم بچه دیگه بیارم . هزینه ش برام مهم نیست . هرجا هم بگین میام. فقط بچه ی سالمی باشه . خودم هم نمیرم كه دخترم بیكس بشه . خیلی سپاسگزارم.
سلام عزیزم.شما باید از نظر کارکرد قلب بررسی کامل انجام دهید و پزشک قلب شما در مورد اینکه فشار ایجاد شده ناشی از حاملگی بر قلب شما مشکلی برایتان ایجاد نمیکن نظر دهد.

لک بینی

سلام روز بخیر من 29 سالمه پریودهای نامنظمی دارم وچند دوره هست که میزان خونریزی در پریودهام خیلی کم شده به طوری که دو دوه ی قبلی خونریزیم فقط در حد لکه بینی غلیظ بود ولی همون 7 روز رو داشتم 4 ماهه که فقط از زمان شروع پریود تا پایان روز 7 قرص گیاهی ویتاگنوس استفاده میکنم که باعث شده کمی از تاخیر پریودم کمتر بشه مثلا اگه 3 ماه یه بار پریود میشدم الان 40 روز یه بار شده ولی خونریزیم هردفعه داره کمتر میشه آیا نگران کننده هست خواهش میکنم راهنماییم کنیدمتاهل هستم به مدت 7سال 3 سال پیش یه سقط 5 ماهه داشتم الانم مدت 7 ماهه که قصد بارداری دارم ولی موفق نشدم کمکم کنید لطفا
سلام عزیزم.شما باید آزمایشات هورمونی به خصوص از نظر تیرویید و هورمون های تخمدان انجام دهید.سونوگرافی از نظر وجود کیست های تخمدان باید انجام شود و بر اساس پاسخ های آنها تحت درمان قرار گیرید.

نازایی

ضمن سلام و خسته نباشید خدمت خانم دكتر
من 16سالم هست و در طی دوسال پیش متوجه شدم ک پریودهام نامنظمنه اول به دکتر غدد مراجعه کردم و ازمایش دازم ک متوجه شدم هورمون تستسترونم بالا هست و بعد ب مطب خانم دکتر کاظمیان مراجعه کردم در طى ساله اول من سونو انجام دادم اما کیستى مشاهده نشد و دکتر اسپیرولاکتون 50 و کامپاند مصرف کردم شایان به ذکر که من ریزش مو هم داشتم ,یک سال از دارو خوردن من گذشت ک هنوز پریود هام 2ماه 3ماه یکدفعه صورت میگرفت ,دوىاره ب پزشک مراجه کردم دوزه اسپیرولاکتونم رو 100وقرض فیناسترایدهم تجویز شد چون سونو هام نشان دهنده کیست هاى ریز در تخمدانم بود , من خیلى ناراحتم میترسم باردار نشم میخواستم بدونم ایا بااین شرایط من بچه دار شدنم چند درصد هست ؟
سلام عزیزم.شما برای باردار شدن نیاز به داروهای تحریک کننده تخمک گذاری دارید.فعلا میتوانید برای تنظیم پریود استفاده از قرص سیپروترون کامپاند به همراه داروهای دیگر را ادامه دهید.در صورت تمایل به بارداری حتما باید مجددا آزمایشات هورمونی داده شود و از داروهای بسیار قوی که باعث آزاد شدن تخمک میشود استفاده کنید.

 
  • تعداد صفحات :54
  • ...  
  • 6  
  • 7  
  • 8  
  • 9  
  • 10  
  • 11  
  • 12  
  • ...  
 

درباره وبسایت

دکتر امدادی هستم
.......................................................................................................
آدرس مطب:
تهران-سعادت آباد - كوی فراز - بلوار برق- پلاك 2-طبقه 3واحد 7(جنب فست فود بارو و نمایشگاه اتوموبیل اتوباس)
تلفن منشی:09124338660

مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان