متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی
گذاشتن IUD ; پاپ اسمیر ; انجام سونوگرافی زنان ; سزارین ; زایمان طبیعی ; لابیاپلاستی ; تعیین جنسیت جنین

آرشیو موضوعی

آرشیو

لینکستان

صفحات جانبی

← آمار وبسایت

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

سقط جنین


سلام خانوم دکتر عزیز ممنون بابت وقتی که میذارین
من 34 سالمه دوتا بارداری پوچ طی یکسال و نیم گذشته داشتم خودم از نظر آزمایشهای تیرویید و پرولاکتین و ویتامین دی3 و سرخچه و قند مشکلی ندارم فقط تنبلی خیلی خفیف تخمدان دارم شوهرم هم از اسپرم دادن که دکتر گفتن فقط کمی کم تحرکه و مشکلی نداره البته شوهرم تالاسمی مینوره با گروه خونی بی مثبت و خودم گروه خونی او منفی
هر دو حاملگی من با خوردن روزی یه دونه گلوکوفاژ و خوردن دوفاستون از 15تا25 پریود بوده
سوالم اینه که به نظرتون ازمایش خاصی باید انجام بدم واسه دلیل بارداریهای پوچم؟ و دیگه اینکه آیا با توجه به شرایط خودم و همسرم و ازمایشهامون آیا ما طبیعی باردار میشیم؟
سوال سومم اینه آیا گلوکوفاژ و دوفاستونی که خوردم و یا تالاسمی مینور همسرم تاثیری در سقطهای من داشته اند؟
ببخشید طولانی شد واقعا نگرانم بجه اولمه و دیگه هم قصد بچه دوم ندارم لطفا کمکم کنید که چه کار انجام بدم ممنونم.
سلام عزیزم.با توجه به 2بار سقط باید آزمایشات مربوط به سیستم ایمنی و ژنتیکی(کرومزومی)انجام شود

کیست آندومتریوز

با سلام و عرض خسته نباشیدخدمت خانم دکتر.
من خرداد 1394 به علت کیست اندومتریوز تخمدان چپ عمل جراحی باز شدم.بعد از عمل هم دکترم برام هیچ دارویی تجویز نکرد و برای بارداری اقدام کردم ولی باردار نشدم.
الان دوباره سونو دادم در تخمدان سمت راست یک کیست به ابعاد 46*45 به نفع اندومتریوز مشاهده شده.
به نظر شما اگه ivf بکنم بهتره یا اینکه دوباره جراحی انجام بدم؟
سلام عزیزم.با وجود کیست آندومتریوز بالای 3سانت شانس بارداری شما بسیار پایین است.اول باید این کیست جراحی شود و ترجیحا با لاپاروسکوپی و سپس اقدام به بارداری با IUI یا IVF شود

تنظیم پریود

سلام خانم دکتر. خسته نباشید و ممنون به خاطر رهنمایی های بی دریغتون. دختری هستم 31 ساله که از سالهای اول، مشکل عدم تنظیم پریود رو داشتم و گاها برای ماها پریود نمی شدم. البته لازمه که بگم آدمی با استرس بالا هم هستم. از چند سال پیش موهای زاید در چانه ام رشد کردند و از ک.دکی هم در پشت لب مو داشتم. بر طبق نتایج آزمایشات،پزشک متخصص زنان و پوست میگن که مشکل خاصی ندارم. در اولین مرحله، الان 8 ماهه که اسپیرونولاکتون25 و اتیسترون مصرف میکنم و الان پریودهام با فاصله حدود 30 روز هست ولب خیلی نگرانم، به نظرتون چقدر باید این کار رو ادامه بدم و اینکه با قطع دارو، اثرات بر میگردند؟
سلام عزیزم.اگر فاصله پریود شما 30روز یکبار است همین داروها را ادامه دهید و جهت از بین بردن موهای زائد لیزر یا الکترولیز انجام دهید(3ماه بعد از شروع داروها)معمولا 6ماه داروها را ادامه داده و سچس قطع کنید با درصد زیادی تنظیم خواهد شد

اقدام به بارداری

سلام خانم دکتر،من 9 ماهی هست که برا بارداری اقدام کردم،در ابتدا پرولاکتینم بالا بود 59بودکه با مصرف قرص کابرلین اومد پایین و 1 شد،باز بعد از حدود 3ماه دوباره بالا رفت که من دوباره قرص و مصرف کردم و باردار شدم که همون هفته اول سقط شد،آیا این قرص باعث سقط میشه؟؟تو این چند ماه تقریباً هر 2 ماه پایین هست بعد یکدفعه در عرض یک ماه بالا میره،من 25اسفند آز دادم پایین بود2 بود،24 فروردین آز دادم 39 شد،خانم دکتر چیکار کنم تا اینقدر بالا پایین نشه؟؟تو فروردین یک هفته تاخیر داشتم با خونریزی کم که بیشتر شبیه لکه بینی بود،خانم دکتر راهنماییم کنید،خیلی نگران.
سلام عزیزم.معمولا در صورتی که پرولاکتین بالا باشد و فرد تصمیم به بارداری داشته باشد به جای کاورگولین توصیه میشود بروموکریپتین مصرف شود در صورتی که با مصرف آن دچار تهوع و استفراغ شدید به جای مصرف خوراکی قرص داخل واژن گذاشته شود.در صورت وجود پریود نامنظم و یا خونریزی بهتر است 1-2ماه قرص جلوگیری مصرف شود و پس از تنظیم پریود با داروهای تحریک کننده تخمک گذاری اقدام به بارداری نمایید

زیبایی واژن

سلام خسته نباشین.من 23سالمه و متاهلم.ولبهای واژنم خیلی بلنده و تیره و چروکه که اعتماد بنفسمو کامل ازم گرفته و جوری ک دیگه بخاطر این ناراحتی باهمسرم نزدیکی نمیکنم.با عمل امکان کوتاهی و فرم دهیش هست ؟ بعد مشکلی ناتوانی جنسی نمیاره؟؟؟
سلام عزیزم.مشکل شما با عمل لابیاپلاستی قابل حل است.در این عمل به هیچ عنوان ناحیه کلیتوریس دست کاری نمیشود بنابراین هیچ مشکل و اختلالی در احساسات جنسی ایجاد نمیشود

تاخیر پریود

سلام خانم دکتر خدارو شکر میکنم که سایتتون رو پیدا کردم چون واقعاً نیاز به راهنمایی دارم ممنون میشم کمکم کنید.
من کیست تخمدان دارم و قبلا گفتن که کیستها خیلی ریزه و جای نگرانی نیست. الان حدود یک هفته ست که علایمی حس میکم که به بارداری مشکوکم اما با توجه به اینکه هنوز موعد پریودم نشده مطمئن نیستم .علایم زیاده و دیروز به دکتر مراجعه کردم ایشون گفتن کیست دارم و کیستم هم بزرگه (قبلا کیستهای ریزی داشتم که گفته بودن فعلا نیاز به دارو نداره) و اینکه الان مشخص نمیکنه که باردار هستم یا نه.الان باتوجه به اینکه من تو دوران نامزدی هستم و امکان ادامه این بارداری احتمالی رو ندارم دوتا سوال دارم. اول اینکه درصورت باردار بودنم چکارباید بکنم؟ و دوم اینکه تکلیف این کیست در صورت باردار بودنم چی میشه؟ اگر میتونید کمکم کنید به صورت حضوری هم میتونم خدمتتون برسم نیاز به راهنمایی تون دارم ممنونم
سلام عزیزم.حتما آزمایش خون از نظر بارداری بدهید و سونوگرافی نیز انجام شود.در صورت باردار بودن کیست های ساده به خصوص زیر 5سانت معمولا خود به خود از بین رفته و نیاز به مداخله جراحی ندارد

فیبروم رحمی

با عرض سلام و خسته نباشید
خانم دکتر مادرم 5 سال پیش متوجه فیبروم در رحم شد و اخرین سونگرافی اش به صورت زیر ئه
رحم به ابعاد 45*88میلی متر
میوم هیپو اکوی36میلی متری در دیواره لترال سمت راست
ضخامت اندومتر6میلی متر
می باشد
البته در ابان ماه سال 94 دو امپول
TRIPTORELIN AS ACETATE INJ 3.75 mg
دکتر تجویز کرد و استفاده کردن
و اخرین حرف دکتر مراجعه شش ماه به شش ماه و سونگرافی است
و گفته چون فیبروم در سمت راست روی رگ اصلی قرار دارد نمیتوان فیبروم را برداشت و تنها مداوای مشکل با برداشتن رحم حل می شود این حرف حقیقت دارد ایا؟مادرم چهل ساله است و خون ریزی بسیاری دارد و کم خونی هم دارد و چندین بار تزریق امپول ونوفر و خون تزریق شده است
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید و پاسخ دهید
با تشکر
...............................................................................................................................................
سلام عزیزم.با توجه اینکه فیبروم برای مادر شما ایجاد خونریزی شدید و کم خونی وسیع ناشی از آن شده است باید حتما با جراحی یا فیبروم برداشته شود یا کلا در صورت عدم تمایل به بارداری رحم برداشته شود ولی کسی که فیبروم در داخل رحمش دارد ممکن است هسته های فیبرومی کوچکی نیز در داخل رحم وجود داشته باشد که بعدا بزرگ شده و نیاز به جراحی مجدد داشته باشد

میوم رحمی

من یک ساله ک ازدواج کردم و تو این مدت هم جلو گیری داشتم تا اینکه متوجه شدم فیبروم دارم و اندازه ش هم بزرگه البته پریودی هام شدید بود و خیلی کم خون شده بودم تا اینه دو ماه پیش فیبروم مو عمل کردم و پریودی هام کمتر شد و کم خونی هم داره بهتر میشه دکتر گفت تا شش ماه نباید حامله بشم حالا اگه بعد شش ماه حامله بشم می تونم زایمان طبیعی داشته باشم فیبرومم خارج رحمی بود
بعد یک ماه از عملم سونو مجدد دادم که نوشته بودتخمدان راست حاوی فولیکول 16 و 21 و 5و 4 بود و تخمدان چب 5 و 4 بود
در محل آدنکسها ضایعه پاتولوژیک روید نگردید
بخاطر عمل مشلی واسه باردار شدنم پیش نمیاد؟
توروخدا جواب بدین خیلی استرس دارم
سلام عزیزم.اگر فیبروم ها به آستر داخلی رحم نفوذ نکرده باشد و ضمن جراحی آستر داخلی رحم(آندومتر)باز نشود زایمان طبیعی مشکلی نخواهد داشت ولی در صورتی که آندومتر ضمن عمل باز شود باید حتما سزارین شوید.معمولا مشکلی برای باردار شدن پیش نخواهد آمد

تبخال تناسلی

سلام خانوم دکتر من دختر 23 ساله هستم حدود دو ساله که متوجه شدم بیماری هرپس تناسلی دارم (البته سال ها پیش مبتلا شده بودم اما متوجه نشده بودم حدودا 16 سالگی مبتلا شدم)و همش هم عود میکنه به طوری که همیشه این جوش ها هستن الان یک ساله که دارم قرص پردنیزولون و اسیکلوویر رو میخورم که اخیرا با افزایش دوز پریدنیزولون جوش ها رفته ولی به محض کم کردن دوز دوباره میان یک جا خوندم مصرف کورتون برای بیماران هرپس درست نیست نمیدونم خواستم از شما بپرسم این قرص رو ایا نباید مصرف کنم؟
سلام عزیزم.در تبخال تناسلی که بیش از 4بار در سال عود میکند میتوانید از قرص آسیکلوویر 400 هر 12ساعت یک عدد به طور دائم مصرف شود و به هیچ وجه نباید از کورتون(پردنیزولون)مصرف شود.در ضمن سیستم ایمنی شما باید چک شود.به خصوص از نظر کمبود ویتامین دی3 بررسی شوید

هرپس تناسلی


سلام خانوم دکتر من دختر 23 ساله هستم حدود دو ساله که متوجه شدم بیماری هرپس تناسلی دارم (البته سال ها پیش مبتلا شده بودم اما متوجه نشده بودم حدودا 16 سالگی مبتلا شدم)و همش هم عود میکنه به طوری که همیشه این جوش ها هستن الان یک ساله که دارم قرص پردنیزولون و اسیکلوویر رو میخورم که اخیرا با افزایش دوز پریدنیزولون جوش ها رفته ولی به محض کم کردن دوز دوباره میان یک جا خوندم مصرف کورتون برای بیماران هرپس درست نیست نمیدونم خواستم از شما بپرسم این قرص رو ایا نباید مصرف کنم؟
سلام عزیزم.در تبخال تناسلی که بیش از 4بار در سال عود میکند میتوانید از قرص آسیکلوویر 400 هر 12ساعت یک عدد به طور دائم مصرف شود و به هیچ وجه نباید از کورتون(پردنیزولون)مصرف شود.در ضمن سیستم ایمنی شما باید چک شود.به خصوص از نظر کمبود م

HPV

سلام خانم دكتر
سال نوی شما مبارك من پارسال بهمن متوجه زگیل شدم در ناحیه پوستی بین باسن و واژن شدم كه سریعا خیلی زود لیزر كردم پیش یكی از بهترین دكترها و مراكز تهران
انگار هنوز خودشو نشون نداده بود كه بعد از ٢ هفته تازه خودشو نشون داد كه رفتم اونم پیش یك دكتر تو بیمارستان خصوصی فریز كردم .نوع شش بود
. الان یكساله چكاب میدم همیشه ،خدارو شكر دیگه مشكل پیش نیومده واكسن هارو هم زد الان ٢٦ سالمه تقریبا روزی یك عدد رویال ژلی و ویتامین سی/زینك و هغته ایی یم عدد ایی میخورم ،عودی نداشتم تو این یك سال
خواستم لطف كنید جواب بدین كه ابا راهی هست مه متوجه شم هنوز ویروس هست یا نه؟ دارم ازدواج میكنم همسرم ٣٦ سالشه واكسن براش فرقی داره یا خیر؟و چه جوری باید مطلعش كنم كه از سلامتیش مراقبت كنه؟ ممكنه از بین رفته باشه تو بدنم؟
سلام عزیزم.چون نوع 6 از انواع خوش خیم بوده و در حال حاضر عود زگیل نداشته اید نیازی به بررسی ندارد ولی برای تعیین وجود ویروس میتوان با سوآپ پنبه ای از داخل واژن یا وسایل شبیه سمباده از ناحیه برجسته و مشکوک به زگیل نمونه برداری انجام شود

متخصص زنان

سلام من ۶ماه هست عقدکردم شوهرم خیلی اصرار به برداشتن پرده ام داره اما من ترس شدیدی دارم جوری ک چندین بار خواستیم اینکار انجام بدیم احساس تنگی نفس و تندشدن ضربان قلبم اتفاق افتاده و شوهرم منصرف میشد الان یک ماهی هست که شوهرم سرد شده دوست ندارم زندگیم خراب بشه ازهرکسی کمک خواستم نتونستن حسم درک کنن و کمک کنن اگرمیشه شماکمکم کنید توروخداکمکم کنید دکترهم رفتم گفت نوع پرده ام حلقوی هست وخون ریزی کمی دارم مادرم میگه مشاوره برم اما حس میکنم بازهم ترس تو وجودم جوری شده که افسرده شدم و دیگه تمایل جنسی درخودم حس نمیکنم شوهرم هم دیگه پیشم نمیاد سرد شده یک بار بدون اینکه شوهرم بامن مشورت کنه بدون خبرالتش رو فشارداد به واژنم اما پاره نشد پاهامو جمع کردم فقط خراش کوچیک دهانه واژنم برداشت اگر امکانش هست ازطریق ایمیلم پاسخ بدید ممنون
سلام عزیزم.بعضی خانم ها برای برداشتن بکارت به کمک پزشک نیاز دارند.هر چه سریعتر به متخصص زنان مراجعه کنید

عوارض خودارضایی

سلام خانوم دكتر خسته نباشید،دختری ٢٠ ساله هستم،از ١٠یا ١٢ سالگی خودارضایی میكردم،و هیچ اطلاعی از عوارض این كار نداشتم،هیچوقت با دخول همراه نبوده و با مالش اونم از روی لباس بوده،تا چند وقته پیش كه نامزد كردم و اولین رابطه رو داشتم اما باز هم دخول نبوده و فقط در حد مالش بوده،اما لذت نمیبردم و بهم حس خاصی نمیداد تا توی اینترنت خوندم به دلیل خودارضایی بدن شرطی میشه و تو همون حالت های خودارضایی فقط ارضا میشه،میخواستم بدونم اگه دخول هم اتفاق بیوفته بازهم امكانش هست ارضا نشم؟ درمانی وجود داره برای این حالت؟ لطفا كمك كنید خانوم دكتر
سلام عزیزم.مسائل مربوط به ازضا شدن و... مربوط به تخصص زنان نیست.به روانشناسی سکشوال مراجعه کنید.چون دیدم خیلی ها به مطب مراجعه میکنن لازم دونستم این نکته رو بگم.

افتادگی رحم

سلام. من مادر سه فرزندم . زایمانهای طبیعی داشتم. فرزندم دومم را چون نتونستم با دستگاه کشیدن. سر زایمان سوم بهیچ عنوان توانایی زایمان نداشتم ولی بچه رو با دستگاه نکشیدن و پرستارها کمک میکردن. دکترم گفت عضلات رحمم بهیچ عنوان عکس العمل نشون نمیدادن خونریزی شدید هم داشتم. الان همسرم علاقمند شده یک پسر دیگه هم داشته باشیم می خواستم بدونم از لحاظ پزشکی بوجود نمیاد . ممکنه خطر داشته باشه. اگه سزارین بشه چی. البته مشکلات افتادگی رحم و مثانه و بواسیر هم پیدا کردم لطفا راهنمایی کنید ممنون.
سلام عزیزم.برای جواب دقیق باید حتما معاینه شوید.حاملگی معمولا افتادگی رحم و بواسیر را تشدید میکند.ولی میتوانید با مراقبت های خاص پزشکی و توصیه های حمایتی باردار شوید

بزرگ کردن سینه

اسلام. دختری 20 ساله هستم. مجرد. لگن خاصره و سینه هایی بسیار کوچک دارم طوریکه کوچک ترین سوتین ها هم برایم بزرگ است. آیا درمان موثر و دائم و غیرجراحی برای بزرگ کردن سینه وجود دارد؟ تبیلغ دستگاه وکیوم سینه را دیدم. آبا عوارضی ندارد و دائم است؟ خواهش می کنم جواب دهید چون خیلی از کوچک بودن سینه هایم ناراضی ام.
سوال دیگر در این رابطه اینکه تمایلات و رفتارهای زنانه ام نسبت به هم جنسان هم سن خودم کمتر است. آیا ممکن است هورمون های مردانه ام بیشتر از زنانه ترشح شود؟ چگونه می توان فهمید؟
سلام عزیزم.درمان خاصی غیر از جراحی برای افزایش سایز سینه ها وجود ندارد.استفاده از داروهای هورمونی خطر ایجاد سرطان پستان و رحم در سنین بالاتر را افزایش میدهد و اصلا توصیه نمیشود.از نظر هورمونی اگر پریودهای نامنظم دارید هورمون های جنسی چک شود

 
  • تعداد صفحات :72
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • 4  
  • 5  
  • 6  
  • 7  
  • ...  
 

درباره وبسایت

دکتر امدادی هستم
آدرس مطب:
تلفن منشی:09124338660
اخیرا مطلع شدم عده ای با راه اندازی کانال و گروه های تلگرامی و آی دی یاهو به اسم اینجانب و دادن ایمیل جعلی اقدام به سوء استفاده میکنند.لازم میدونم همینجا اعلام کنم تمام موارد یاد شده جعلی است و ارتباطی با اینجانب ندارد
تنها راه ارتباطی من با شما همین وبسایت است و در صورت امکان همینجا به سوالات پاسخ داده میشه

مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان