متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی
گذاشتن IUD ; پاپ اسمیر ; انجام سونوگرافی زنان ; سزارین ; زایمان طبیعی ; لابیاپلاستی ; تعیین جنسیت جنین

آرشیو موضوعی

آرشیو

صفحات جانبی

← آمار وبسایت

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

عارضه شش انگشتی

سلام خانم دكتر سپاس بخاطر وقتی كه میذارین و سوالات رو جواب میدین
من خانمی بیست و پنج ساله هستم دچار عارضه شش انگشتی كه در بچگی عمل جراحی صورت گرفته و انگشت اضافه برداشته شده الان شش ماه كه ازدواج كردم و تصمیم به باردار شدن دارم اما ترس از اینكه فرزندم هم دچار این مشكل بشه منو خیلی بهم ریخته ،خواهش میكنم منو راهنمایی كنید ایا امكان پیش گیری از این عارضه هست؟ ویا اینكه چقدر احتمال موروثی بودنش هست؟
سلام عزیزم.این عارضه موروثی نیست و به صورت تصادفی دیده میشود بنابراین با خیال راحت اقدام به بارداری نمایید و از سونوگرافی 3بعدی در طی بارداری برای تشخیص ناهنجاری های ساختمانی کمک بگیرید.

پیشگیری از بارداری

باسلام و خسته نباشید
خانم دکتر من ۲۲ سالمه؛ مدت ۲ ساله که ازدواج کردم و تا چند ماه پیش رابطه با پیشگیری طبیعی داشتم؛ اخیرا چند بار از روش اورژانسی پیشگیری کردیم ولی جدیدا از دوستانم پیشنهاد دادن که از قرص ضد بارداری LD استفاده کنم. من به این روش آشنایی نداشتم که دوز مصرفش چطور و چه مدته! ایشون فرمودن که ۱۰ روز متوالی در یک ساعت مشخص باید قرص بخورم و در این مدت میتونم رابطه بدون پیشگیری با همسرم داشته باشم. بعد ۱۰ روز مصرف قرص رو قطع کنم تا پریود شم. بعد از روز پنجم پریودم دوباره مصرف کنم.
خانم دکتر آیا این روش صحیحه؟؟ امکان بارداری وجود نداره؟؟
من الان ۸ روزه که این قرص رو مصرف میکنم و رابطه بدون پیشگیری داشتیم. متاسفانه تو یه سایت خوندم که نوشته بودن باید یک هفته قرص مصرف کرد هفته دوم میشه رابطه بدون پیشگیری داشت. بشدت نگران این مطلبم. ممنون میشم در اسرع وقت راهنماییم کنید.
سلام عزیزم.باید قرص ال دی از 5ام شروع پریود آغاز شود و به مدت 21 روز ادامه یابد و سپس 7روز قرصی مصرف نشود که معمولا طی این مدت پریود صورت میگیرد و بدون ارتباط با روز پریود از روز 8ام قرص مجدد شروع شود فقط در اولین سیکل مصرف قرص بهتر است (8 -9 روز)جلوگیری دیگری وجود داشته باشد تا قرص مکانیزم خود را اعمال نماید.

فیبروم رحمی

سلام انشاالله که خوبین از اینکه این همه بی دریغ زحمت می کشید و سعی دارید از درد مردم در این روزهای پردرد کم کنید بسیار ممنونم ؛ خدا خودش اجر بده انشاالله و همیشه سلامت باشید. خان دکتر من در تاریخ 95/9/1 آزمایش سونوگرافی دادم و در داخل میومتر قدامی تصویر فیبرومهای کوچکی دیده شد که بزرگترین آنها 16 میلیمتر اندازه گیری شد .ضمنا رحم شکل و قرار گاه نرمال دارد. اکوژنیسیته میومتر طبیعی است.ابعاد رحم در برش میدساژینال 99*53 میلیمتر و در برش ترانسورس 78 میلیمتر است . ضضخامت دولایه آندومتر 10 میلیمتر و در کول دوساکها مایع آزاد صفاتی دیده نشد. تخمدانها شکل و اندازه و قرارگاه طبیعی دارند. ابعاد تخمدان راست 15*43 میلیمتر و چپ 23*30میلیمتر است. همچنین تکرار اداری و مشکل در تخلیه مثانه و فشار درد لگنی و در موقع عادت ماهانه احساس تورم رحم و درد دارم و یک هفته مانده به عادت ماهانه لکه بینی دارم. منون می شوم اگر راحل درمانی برایم بگویید. خیلی سپاسگزارم .
سلام عزیزم.رحم شما نسبتا بزرگ است که ناشی از فیبروم های متعدد میباشد درد موقع پریود با فیبروم ها ارتباط دارد و لک بینی قبل از پریود در صورتی که فیبروم ها نزدیک آستر داخلی رحم باشند میتواند ناشی از فیبروم باشد سونوگرافی کنترل 3ماه بعد انجام شود در صورت افزایش سایز قابل ملاحظه فیبروم ها نیاز به مداخله جراحی وجود دارد.

ناهنجاری جنینی

سلام.من۲۳ سالمهودر هفته ۲۸ بارداری هستم.الان سونودادم جوابش اینه(در ادنکسها توده فضاگیردیده نمیشود. رشدAcنسبت یه سن حاملگی ۲هفته تاخیردارد.در بررسی ازکلیه ها هردو کلیه اندازه ومحور طبیعی دارند.دربررسی ناحیه Face علامتی از cleft lip دیده نشد. در بررسی از نسج مغز cisterna magna=15کمی متسع تر از حد طبیعی میباشد مورد فوق نشانگر mega cistern magna باشد.سربلوم ٣۶mmمطابق با۲۹هفته و۶ روز وونتریکلهای طرفی باپهنای ۷۰۵mmطبیعی می باشند.وcspرویت میشود)میشه راهنماییم کنید مشکل بچم چیه وباید چیکار کنم
سلام عزیزم.با توجه به سن بارداری شما و گزارشات سونوگرافی باید سونوی رد آنومالی و رشد جنین از نظر بررسی اختلال رشد داخل رحمی به فاصله 2هفته بعد تکرار شود که مشخص شود آیا جنین دچار مشکل ساختمانی است یا نه

بقایای بارداری

سلام خانم دکتر من زن 43 ساله هستم که اخرین بار درتقریبا در 20 مرداد 95 پاک شدم وبه مدت 2بار پریود نشدم ودر ازمایش بارداری دادم منفی بود ازمایش برای یائسه بودن دادم دکتر گفت یائسه نیستم و اوایل مهر دوباره پریود شدم که تا حالا 24ابان ادامه دارد حدود 10 روز است که خونریزی زیاد همراه لخته دارم سونوگرافی دادم به من خانم ماما گفتند که باردار بوده ام وسقط شده قرصدادند که بقایای جنین دفع شود ولی خونریزی همچنان ادامه دارد در سونوگرافی رحم بزرگتر از حد طبیعی وضخامت اندومتر در ناحیه فوندس 22و7م که دارای یک ضایعه نسبتا اکوژن به ابعاد 29در 23م میباشد واکوپترن میومتر هتروژن که به نفع رحم میوماتوز میباشدتخمدان راست 39و19 وتخمدان چپ41و31م میباشد وچند کیست نابوتین که یکی از انها 8م م میباشد در سرویکس دیده میشود البته بنده قبلا 3 سال پیش هم به خاطر بزرگی و ضخامت رحم کورتاژ تشخیصی شدم که چیز خاصی نبود حالا خواهشمندم منو راهنمایی کنید چون از کم خونی رنج میبرم
سلام عزیزم.وجود بقایای بارداری برای شما مطرح میباشد و میتوانید از قرص میزوپروستول برای دفع بقایای بارداری استفاده نمایید.

پریود نامنظم

سلام خانم دکتر عزیز
من 32 سالمه و مجرد حدودا 8 ساله کم کاری تیروئید دارم که مرتب قرص لووتیروکسین مصرف میکنم تا دو سال اخیر هیچ مشکلی نداشتم از دو سال گذشته پریود هام نا منظم شده به دکتر مراجعه کردم گفت به خاطر کم کاری تیروئیده ولی بازم بی نظمیا ادامه پیدا کرد یه دکتر دیگه رفتم آزمایشای هورمونی واسم نوشت که اف اس اچ 30 ، ال اچ 5.3 و پرولاکتین 23 بود بهم گفت که داری دچار یائسگی زودرس میشی خیلی جدی نگرفتم چون دیگه تقریبا پریودهام منظم شده بودن شهریور دوباره آزمایش دادم که اف اس اچ 21، ال اچ 4.5 و پرولاکتین 22 بود الانم باز پریودم عقب افتاده به نظر شما به خاطر پرولاکتینمه یا واقعا دارم دچار یائسگی زود رس میشم؟ اگه یائسگی زودرس باشه باید چکار کنم؟ ممنون
سلام عزیزم.تیرویید شما مجدد چک شود و سونوگرافی هم انجام دهید پرولاکتین در این حد نرمال است و برای تنظیم پریوذ میتوانید از قرص های مارولین استفاده نمایید.

سزارین

سلام دکتر عزیز...این از بزرگواریه شماست ک برای مردم ازین طریق وقت میذارین.
منم دقیقا مورد مشابه خانمی هستم ک توی این پست سوالشون رو گذاشتن.
اوایل بارداری تشخیص هماتوم دادن...بعد برطرف شده بود...توی هفته ی ۲۸ دچار دکولمان شدم و بخاطر ترانسورس بودن جنین سزارین شدم...نوزاد هم بعد از دو روز فوت کرد...احساس عذاب وجدان بیشتر از هرچیزی آزارم میده...فکر میکنم نباید سرکار میرفتم...باید استراحت میکردم...شاید هنوز بچم توی شکمم تکون میخورد....
برای طرح سوالی مزاحم شما شدم...من روز دهم بعد از سزارین هستم و ترشحات اون آلودی ک از واژن دارم بسیار غلیظ و لزج هست...و این منو نگران کرده.گهگاهی درد نبض مانند توی واژن و پرینه احساس میکنم...نمیتونم ب دکترم مراجعه کنم...از لحاظ روحی بهم میریزم.ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر
سلام عزیزم.علائم شما برای 10روز پس از سزارین کاملا نرمال است با توجه به مشکل ایجاد شده برای شما این مساله به استراحت کردن یا نکردن ارتباطی ندارد و بی دلیل مشکلات روحی برای خود ایجاد نکنید . 40 روز پس از سزارین آزمایشات هورمونی انجام دهید و 6ماه پس از سزارین میتوانید اقدام به بارداری تمایید.

آمینو سنتز

سلام خانم دکتر. من در هفته 11.5بارداری آزمایش و سونوی غربالگری مرحله اول nt,nb رو دادم نتیجه خوب بود. چون 36 سالمه دکتر تاکید کرد که آزمایش cell free DNA یا آمینوسنتز رو به انتخاب خودم انجام بدم که به دلیل سن پایین جنین و چیزایی که خونده بودم ترسیدم آمینوسنتز رو انتخاب کنم. Cell free رو انتخاب کردم و چون سابقه ژنتیکی در خانواده من و شوهرم حتی یک مورد هم وجود نداره (جواب آزمایش مرحله اول در هفته 11.5 دو هفته طول کشید مجبور بودم منتظر بمونم) الان که دکترم بهم وقت داده واسه cell free،بهم گفته 1 آذر،یعنی پایان هفته 15،از آنجایی که جوابش دوهفته بعد میاد در هفته 17قرار میگیرم.و دکترم گفته اگر مشکوک بود میری واسه آمینوسنتز.حالا من سوالم اینه که اگر آزمایش cell freeرو اول بدم و اگر مشکوک باشه برم آمینوسنتز واسه سقط پزشک قانونی مجوز میده؟؟؟ چون ما ساکن رشت هستیم .نمونه رو میفرستن تهران؟؟هنوز آزمایش نرفتم آیا انتخاب اولمو باید آمینوسنتز میذاشتم؟؟ خیلی استرس دارم.
با تشکر...
سلام عزیزم.آمینو سنتز آزمایشی تهاجمی است و ریسک سقط دارد و در مرحله اول آزمایش غیر تهاجمی در اولویت است آزمایش سل فری را بدهید و اگر مشکوک بود آمینو سنتز انجام دهید و تا 18 هفته سقط از نظر قانونی امکان پذیر است و جواب آمینو سنتز با 2تست سریع به دست میاید.

کیست

با سلام و سپاس از اینکه وقت میگذارید.من 43ساله ،دارای یک فرزند و مایل به بارداری مجدد هستم. با توجه به دو ماه حامله نشدن،دکتر برای من یک دوره لتروزول تجویز کردند که البته باردار نشدم .از قبل یک کیست فولیکلار در تخمدان راست داشتم که پس از مصرف لتروزول بزرگ شد(50میلیمتر).بعد یک دوره ال دی مصرف کردم که تاثیری نداشت و کیست کماکان وجود دارد.اینبار در روز سوم پریود سونوگرافی انجام دادم و یک دوره کلومیفن تجویز کردند. سوال من این است که با وجود داشتن کیست فولیکلار اگر کلومیفن مصرف کنم آیا ممکن است خطری داشته باشد مثلا کیست بزرگ شود یا بترکد؟ضمنا تمام آزمایشات هورمونی و عکس رحم و سایر موارد و همینطور آزمایشات همسرم سالم است.آیا امکان بارداری با کلومیفن برای من در این سن وجود دارد؟ از لطف شما پیشاپیش سپاسگزارم خواهش میکنم در صورت امکان پاسخ دهید چون از فردا کلومیفن باید مصرف کنم و خیلی مردد هستم.
سلام عزیزم.با توجه به سایز کیست بهتر است کلومیفن استفاده نشود و مجدد قرص ال دی برای از بین رفتن کیست استفاده شود.

سلامت پرده بکارت

سلام خانم دکتر وقتتون بخیر.
من دختری ۲۷ ساله هستم. تقریبا در ۱۳ سالگی مورد تجاوز قرار گرفتم. و در سن دبیرستان خود ارضایی میکردم. الان با مراجعه به پزشک متخصص متوجه پارگی پرده بکارتم شدم.
میخواستم بدونم اگه به پزشکی قانونی مراجعه کنم دکتر متوجه میشن که پارگی مربوط به خود ارضایی بوده یا تجاوز؟؟
دوم اینکه اگه ازدواج کنم چقدر احتمال داره همسرم پارگی پرده ام رو بفهمه؟
ممنون میشم جواب بدین. من الان در شرایط بدی هستم. ممنونم.
سلام عزیزم.پزشکی قانونی فقط راجب سلامت بکارت اظهار نظر میکنه اونم با دستور دادگاه و نه اینکه هر کی راه بیوفته بره...
جواب سوال دوم هم مثبت است اگر برای کسی این مساله مهم باشه قبل از ازدواج به دکتر زنان مراجعه میکنند.

سقط

با سلام
27 ساله هستم که سه سال هست که پیشگیری طبیعی دارم.
یک هفته بعد تاخیر در پریود با ازمایش بتا 230 متوجه بارداری خود شدم ولی پنج روز بعد آن شروع به خونریزی کردم ولی لخته ندیدم .بتا در این موقع 304 و سونو شکمی چیزی نشون نداد.بنا به گفته دکترچند روزی صبر کردم تا ببینیم چی میشه دراین چند روز فقط لک بینی داشتم که دوباره دردهای شدید شکمی و خونریزی همراه لخته شروع شد. آز بتا 80 و دوباره سونو شکمی چیزی نشون نداد و جنین بدون مصرف دارو سقط شد.
دکترم هم چیزی نگفت در مورد علت اون.
خانم دکتر در مورد بارداری خارج رحمی آیا تیتر بتا اینگونه میشود؟ من نگرانم که بارداریم خارج رحمی بوده باشه
ممنونم که منو راهنمایی کنین.
سلام عزیزم.سقط ابتدایی برای شما مطرح است و بارداری خارج از رحمی مطرح نیست آزمایشات کنترل و آزمایش اسپرموگرام همسر انجام شود و پس از 3ماه میتوانید اقدام به بارداری نمایید.

قطع پریود

سلام من حدود 42 سالمه دو بارداری پشت سر هم داشتم اولین بچه ام الان تقریبا 4 سالشه ودومی تقریبا دو سالشه همیشه پریودهام مرتب بود تو بارداری دومم پزشکم گفت که من یک کیست بسیار کوچک در تخمدان چپم دارم که البته انقدر بزرگ نیست که قابل توجه باشه بعد از زایمان من هر ماه پریود شدم اما اخیرا به مدت سه ماه دچار قطع قاعدگی شدم با توجه به لکهایی که روی گونه ها و پیشانیم افتاده بود والبته تا حدودی مربوط به لک بارداری بوداما بعد بیشتر شد و اینکه بیماری پسوریازیس من تشدید شد من یک سری آزمایش چکاپ انجام دادم خودم حدس میزدم ممکنه مشکل مربوط به تغییرات هورمونی و غده فوق کلیه ام باشه که همه آزمایشاتم از جمله تیرویید سالم بود فقط کورتیزولم کمی از می نی مم استاندارد هم پایین تر بود من بعد از سه ماه قطع پریود مجددا پریود شدم اولین بار حالت لکه بینی داشت و دومین بار سه روز به شدت خونریزی داشتم و بعد یک دفعه قطع شد مجددا پس از 14 روز پریود شدم و این بار هم خونریزیم شدیده به نظرتون مشکل من چه چیزی میتونه باشه
سلام عزیزم.سونوگرافی انجام شود و از نظر وجود کیست تخمدان بررسی شوید در ضمن آزمایش پرولاکتین انجام شود اختلالات تخمک گذاری میتواند ناشی از مشکلات مذکور باشد از نظر عفونت نیز باید معاینه شوید

لاپاروسکوپی

سلام خانم دکتر عزیز وقتتون بخیر خواستم بپرسم ایا جراحی لاپاراسکپی میشود با بیحسی موضعی هم انجام بدهید و یا امکان ندارد ؟ و اینکه ایا درد زیر بیهسی خیلی طاقت فرساست یا دردی ندارد ؟ ممنون میشم توضیح بدهید و نهایتا عملش چند دقیقه است؟ اخر خانم دکتر من ناراحتی تپش قلب دارم و نگرانم که لاپاراسکوپی مشکلی بوجود بیاورد.ایا دردش خیلی بده یا اینکه چقدر درد دارد و اینکه من بیهوشی کامل بمن نمیسازد و حالم خیلی بد میشود خانم دکتر .ممنون میشم توضیح بدید ..
سلام عزیزم.جراحی لاپاروسکوپی باید با بیهوشی عمومی انجام شود.در ضمن بیهوشی بیمار دردی ندارد و با توجه به پیشرفت بیهوشی گفتن این جمله که بیهوشی کامل به من نمیسازد اشتباه است.بعد از عمل پمپ درد و داروهای دیگری برای کنترل درد مختصر پس از عمل تجویز میشود.تپش قلب شما نیز با دارو به راحتی قابل کنترل است ولی قبل از آن مشاوره قلب انجام میشود.لاپاروسکوپی بر خلاف جراحی باز از یک سوراخ کوچک یک سانت و 2سوراخ کوچک نیم سانت وارد شکم شده و با وسایل خاصی جراحی به صورت میکروسکوپی و با بزرگ نمایی انجام میشود و حداقل چسبندگی و آسیب بافتی ایجاد میشود و حدود 6ساعت پس از عمل یعنی بعد از ظهر مرخص میشوید.

نازایی

سلام خانم دکتر من دوماه کلومیفن خوردم..ماه اول روزی 1عدد ماه دوم روزی دو عدد..سیکل عادت ماهیانه من 31روزس..ماه اول روز 13_14رفتم واسه سونو گفتن بزرگ ترین فولیکول 15..منم اقدامی نداشتم..ماه دوم روز 14رفتم سونو کوچیکترینش 24بزرگترین 33بود آمپول hcg زدم که آزاد شن ولی ماه دومم نتیجه نداد..حالا سوالام اینه که نمیشه کلومیفن رو با همون دوز روزی 1بخورم?و با توجه به اینکه سیکلم 31روزست امکان اینکه تخمک دیرتر آزادشه وجود داره و نیاز نباشه آمپول بزنم!!?البته من هرمون پروژسترونم مقدارش کمتر از حد معمول هست
سلام عزیزم.با توجه به اینکه با مصرف روزی یک عدد کلومیغن فولیکول شما رشد مناسبی نداشته توصیه به مصرف روزی 2عدد برایتان شده و جواب مثبت گرفته اید با توجه به اینکه رشد فولیکول های شما خوب بوده میتوانید بدون مصرف آمپول آچ سی جی 3ماه این سیکل را تکرار نمایید.

کیست بارتولن

سلام عزیزم, من دو سه سال پیش کیست بارتلون داشتم و خیلی بزرگ شده بود, دیگه دکترم مجبور شد کامل درارش, سعی کن تا کوچیکه درمانش کنی, تازگیا دوباره اون سمتش اود کرده و عمل کردم و تخلیه کردم اما باز اود کرد, رفتم پیش ی دکتر دیگه و به من قرص واژینال پروواژ private رو پیشنهاد کرد, استفاده کردم و خوب شدم ولی از اونجایی ک مجرای بارتلونم تنگه هی اود میکنه مجبورم بازم اون قرص رو استفاده کنم, دکترم گفت نیازی نیست بدی داخل, فقط همین ابتدای الت تناسلی بذارش, اگر خواستیاستفاده کن
سلام عزیزم.کیست بارتولن اگر قسمت کوچکی از آن باقی بماند مجددا عود خواهد کرد و در صورتی که کیست عفونت کرده و تبدیل به آبسه شود در آن صورت آبسه بارتولن نیز احتمال عود مجدد را دارد و در آن صورت به جای برداشتن غده باید عمل مارسوپیلیزاسیون (ایجاد مجرای کاذب به جای مجرای واقعی قبلی)که ترشحات غده بارتولن از آن خارج شود

 
  • تعداد صفحات :89
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • 4  
  • 5  
  • 6  
  • 7  
  • ...  
 

درباره وبسایت

دکتر امدادی هستم
آدرس مطب:
تلفن منشی:09124338660

www.telegram.me/dremdadi
مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان