متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی
گذاشتن IUD ; پاپ اسمیر ; انجام سونوگرافی زنان ; سزارین ; زایمان طبیعی ; لابیاپلاستی ; تعیین جنسیت جنین

آرشیو موضوعی

آرشیو

صفحات جانبی

← آمار وبسایت

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

فیبروم رحمی و حاملگی

با سلام
خانم دکتر من در هفته ی 35 بارداری هستم . یک فیبروم ساب سروز به ابعاد 12.7 * 9.5 دارم که تا 7 ماهگی از وجود اون بی خبر بودم . چون متاسفانه سونوگرافی در شهرستان نتونسته بودن زودتر ببینن. در حال حاضر دکترم میگن که اگه طبیعی زایمان کنم بهتره چون احتمال اینکه فیبروم خون رسانی رو زیاد کنه در حین عمل زیاده و ممکنه خطرناک باشه . چون اندازه ی فیبروم هم بزرگه ولی بالا هست . سر راه جنین نیست . نظر شما چیه ؟؟؟
سلام عزیزم.بله با توجه به اینکه فیبروم شما بیرون حفره رحم قرار گرفته است میتوانید در صورتی که مشکل لگن و جفت و مسایل مربوط به قرارگیری جنین وجود نداشته باشد زایمان طبیعی انجام دهید در مواردی که جفت بیرون از حفره قرار گرفته با درصد بسیار کمی احتمال چرخش فیبروم به دور خود و ایجاد درد ناشی از خون رسانی ناکافی برای فیبروم وجود دارد بدون ارتباط به نحوه زایمان

فیبروم

سلام وقت بخیر
‎ابعاد رحم ۸۷*۴۲*۴۷
موقعیت نرمال
اکوپترن:هتروژن -فیبروماتوز
آندومتر:اکوژن-۱۳
تخمدان راست۴۲*۳۸ تصویر یک کانون کیستیک با نمای هموراژیک به ابعاد ۴۲*۲۸رویت شد.
تخمدان چپ:۳۶*۲۳
توضیحات :تصویر. فیبروم ها به شرح زیر در رحم رویت شد
فیبروم ساب سروزال دربالای فوندوس به ابعاد۱۶*۱۳
فیبروم ساب موکوزال در دیواره خلفی رحم به ابعاد ۱۶*۱۴ و با اثر فشاری بر آندومتر
درسونوگرافی۴D انجام شده:رحم نمای طبیعی داشته و علایمی به نفع آنرمالی های رحمی مثل رحم سسپوم دارویا Bicorn رویت نشد
فیبروم دیواره خلفی دارای اثر فشاری ۸۰%بر اندومتر می باشد.
این شرح سونوگرافی من هست خواستم ببینم از لحاط بارداری چقدر شانس دارم
دکترم خیلی ترسوند منو گفت سریعتر باید جراحی بشی عملت هم خیلی سخته عوارض چسبندگی داره
خانم دکتر یعنی بعد. از جراحی احتمال بارداری ندارم؟
ممنون از پاسخگوییتون
سلام عزیزم.به علت محل قرارگیری فیبروم ساب موکوزال چون روی آستر داخلی رحم قرار گرفته است اگر ساک حاملگی در آن محل قرار گیرد شانس سقط بالاست به علاوه خود این نوع فیبروم باعث خونریزی شدید زمان پریود میشود و در صورت وجود این مسایل نیاز به جراحی دارید شانس باردار شدن را نیز کاهش میدهد بعد از جراحی احتمال بارداری افزایش یافته و احتمال سقط برای شما کاهش میابد

واکسن گارداسیل

سلام خانم دكتر،من بیمارتون هستم،واكسن گارداسیل رو توی مطب زدم و الان كه نوبت دومم رسیده متاسفانه واكسن نایاب شده،داخل مطب دوهفته اس كه ندارین و من خیلی جاها حتی انیستیتو پاستور رفتم و نبوده،خیلی ناراحتم باید چكار كنم؟؟ تاریخ دوز دوم من ١٧ دی هست و هرروز كه میگذره استرسم بیشتره،میتونید منو راهنمایی كنید از كجا تهیه كنم؟؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام عزیزم
2 یا 3 هفته تاخیر (با توجه به کمبود واکسن به دلیل تاخیر در واردات واکسن) مشکلی ندارد در حال حاضر مشکل کمبود برطرف شده ، برای هماهنگی با منشی تماس بگیرید .

روش های جلوگیری از بارداری IUD

سلام سركار خانم دكتر عزیز
بنده ٣٥ ساله هستم. سابقه غده در سینه در ١٧ سالگی داشتم كه جراحی كردم و همینطور سابقه كیست تخمدان. در حال حاضر میخوام بهترین روش پیشگیری رو انتخاب كنم. با دكترم مشورت كردم راجع به iud گفتن چون بچه دار نشدی، نمیتوانی استفاده كنی. از بابت مصرف قرص هم نگران كیست و غده در سینه هستم. دكترم مصرف آمپول را پیشنهاد دادن. نظر شما چیست؟؟ آیا واقعا مصرف قرص برای بنده خطرناكه و همینطور استفاده از iud برام تجویز نمیشه؟؟
آمپول مشكلی نداره؟؟ پیامدها و مخاطراتش چیست؟؟ و تنها روشهای موجود همین است؟؟ روشهای دیگری موجود نیست؟؟
بینهایت سپاسگزارم از توجه و لطف بسیار همیشگیتون
-----------------------------------------------------------------------------------------
سلام عزیزم
با توجه به سابقه توده در پستان بهتر است قرص های جلوگیری استفاده نکنید ، آمپول پروژسترون نیز میتواند ایجاد لکه بینی و کم شدن سطح کلسیم در استخوان شود و با توجه به کیست پستان توصیه نمیشود،  IUD برای شما مشکلی ندارد ، نگرشی قدیمی وجود داشته که در افرادی که بچه ندارند IUD گذاشته نشود که الان این نظریه کاملا رد شده و در همه افراد میتوان IUD گذاشت . برای شما با توجه به شرایطتان بهترین توصیه IUD است .

نازایی


سلام خانم دکتر من 28 سالمه 6 ماه اقدام به بارداری کردم نشده تست تخمک گذاریم مثبت قاعدگیمم کاملا منظمه چیکارکنم.شوهرمم 28 سالش .لازمه ازمایش بدیم یا تا 1 سال صبرکنیم
سلام عزیزم.
بهتر است 1 سال صبر کنید چون 90 درصد زوج ها در عرض 1 سال باردار میشوند .
اگر عجله دارید میتوانید در اولین قدم آزمایش اسپرموگرام همسر را بدهید که آزمایش 3 روز پس از نزدیکی انجام می شود. در صورت نرمال بودن ، عکس از رحم و لوله ها بگیرید که در صورت باز بودن لوله ها شانس بارداری تا 6 ماه پس از آن افزایش میابد .

واکسن گارداسیل

سلام خانم دكتر،من بیمارتون هستم،واكسن گارداسیل رو توی مطب زدم و الان كه نوبت دومم رسیده متاسفانه واكسن نایاب شده،داخل مطب دوهفته اس كه ندارین و من خیلی جاها حتی انیستیتو پاستور رفتم و نبوده،خیلی ناراحتم باید چكار كنم؟؟ تاریخ دوز دوم من ١٧ دی هست و هرروز كه میگذره استرسم بیشتره،میتونید منو راهنمایی كنید از كجا تهیه كنم؟؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام عزیزم
2 یا 3 هفته تاخیر (با توجه به کمبود واکسن به دلیل تاخیر در واردات واکسن) مشکلی ندارد در حال حاضر مشکل کمبود برطرف شده ، برای هماهنگی با منشی تماس بگیرید .

عمل زیبایی لابیا

سلام. خانم دکتر آیا شکل آلت تناسلی بعد از جراحی زیبایی طبیعی میشه؟ یا فقط کمی بهتر میشه؟ آیا این جراحی ارزش وقت و درد و هزینه رو داره؟ چون من بچه ی کوچک دارم و برای این جراحی باید برنامه ریزی کنم. امکانش هست که عکس های جراحی های قبلی رو ببینم. و بعد تصمیم به عمل بگیرم؟
ممنونم از راهنمایی های خوب و دلسوزانه تون و وقتی که می گذارید.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام عزیزم
بله پس از عمل جراحی آلت تناسلی کاملا حالت نرمال به خود میگیرد و تمامی قسمت های بد شکل و بد فرم و ناقرینه و تیره رنگ و بلند و اضافه برداشته شده و کاملا شکیل شده و به حالت طبیعی در میاید و چون به صورت پلاستیک عمل می شود ، جای عمل باقی نمیماند و فرم معمولی و عادی به خود میگیرد .
برای دیدن آلبوم عکس های قبل و پس از عمل به مطب مراجعه کنید.

فیبروم رحمی

سلام خسته نباشید
ضمن تشکر از وقتی که میگذارید میخواستم سوال کنم من فیبروم رحمی(خارج از رحم) 8 سانتی متری دارم. ضمنا 34 سالمه و مجرد هستم و رابطۀ جنسی هم نداشته ام. آیا امکان درمان دارویی برای من هست؟ در صورت جراحی امکان جراحی با بیهوشی موضعی هست؟
با سپاس مجدد از کانال و سایت خوبتون
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 سلام عزیزم
با توجه به سایز بزرگ فیبروم شما باید جراحی شوید و چون خارج از رحم است میتوانید با لاپاراسکپی نیز میتوانید آنرا خارج کنید . جراحی فیبروم ربطی به مجرد بودن ویا نداشتن رابطه جنسی ندارد ، با بیهوشی موضعی از کمر ( اسپاینال ) نیز قابل انجام است .

لابیاپلاستی

سلام.من 24 ساله و مجرد هستم و از ظاهر تناسلی خود بسیار ناراضی هستم آیا استفاده از کرم و درمان های موضعی میتواند باعث کاهش سایز لابیا بشود و نیازی به جراحی نباشد؟اگر جراحی کنم با توجه به اینکه مجرد هستم همسرم بعدا متوجه میشود؟آسیبی برای پرده من ایجاد نمیشود؟درد بعد از عمل زیاد است؟نیاز به بستری دارد؟چه آزمایشاتی لازم است؟
سلام عزیزم. مانند جراحی بینی قسمت های بلند و ناقرینه و تیره باید برداشته شود و با نخ جذبی محل ترمیم میشود و پس از عمل جای آن نمیماند و هیچ کرمی نمیتواند جایگزین جراحی شود و باعث اصلاح لابیای بزرگ و غیر قرینه شود.برای اینکه کاملا بدون درد باشد جراحی به صورت سرپایی در بیمارستان انجام میشود و نیازی به بستری شب نیست و 6ساعت پس از عمل مرخص هستید فقط آزمایشات هپاتیت B و C و HIV و CBC لازم است.هیچ مشکلی برای پرده ایجاد نمیکند و پس از عمل جای آن مشخص نمیشود و محو میشود

واکسن HPV

با سلام و خسته نباشید
خواهرم 26 سالشه و 4 سال ازدواج کرده بعد از کولپوسکوپی تشخیص ویروس HPV دادن و ضعیف بودن سیستم ایمنی بدن،پزشک گفته واکسن فقط 10% میتونه براش موثر باشه و گفته حتما خواهرات اگه ازدواج نکردن واکسن بزنن
من 34 سالمه و مجردم و رابطه جنسی نداشتم به نظر شما واکسن برام موثره؟
در ضمن من برادرم رو در سن 21 سالگی به دلیل سرطان غدد لنفاوی از دست دادم ، عامل ژنتیکی میتونه در سرطانی شدن ویروس HPV موثر باشه؟خیلی نگرانم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام عزیزم.بله شما هم بهتر است واکسن تزریق کنید.بیشترین تاثیر واکسن تا 26سالگی است ولی تا 46سالگی هنوز موثر است ولی تاثیر آن کم میشود و پاسخ سیستم ایمنی کم است عامل ژنتیکی در ایجاد کانسر با ویروس اچ پی وی تاثیر ندارد

آندومتریوما

سلام خانمی 29 ساله متاهل هستم که سه ساله ازدواج کردم و فرزندی ندارم.چند وقت پیش بخاطر لکه بینی قبل از پریودیم رفتم سونو داد که نتیجه این بود: یک کیست به ابعاد 35*36 در تخمدان راست و یک کیست 50*33 در تخمدان چپ بنفع اندومتریوما وجود دارد.پزشک برام قرص داپباستون و ویتامین ب 6 و اسید فولیک داد و ازمایش AMH ,CA 125,TSHنرمال بود.من قصد بارداری دارم .پزشک بهم گفت باید لاپاراسکوپی بشید.حالا سوالم اینه آیا نیاز به لاپاروسکوپی دارم ؟مشکلم با دارو رفع میشه؟و آیا من باردار میشم؟خیلی نگرانم خواهش میکنم جوابمو بدید خانم دکتر ممنون میشم.
سلام عزیزم.اول باید با توجه به اینکه فرزندی ندارید اقدام به بارداری نموده و تمام بررسی های لازم در مورد نازایی مثل آزمایش اسپرم و عکس از رحم و لوله ها و بررسی تخمک گذاری و آزمایش هورمونی به خصوص پرولاکتین انجام شود و با داروهای تحریک کننده تخمک گذاری اقدام به بارداری نمایید جراحی ابتدایی میتواند ذخیره تخمدان شما را کاهش دهد.

کلپوسکوپی

كونیزاسیون
با سلام
من سه ساله ازدواج كردم و یك سقط دو سال پیش قبل از سه ماهگی داشتم كه به راحتی دفع شد.
برای چك اپ، پاپ اسمی انجام دادم كه نتیجه رو غیرنرمال نشون داد و در كولپوسكوپی دكتر ممعتقد بودن كه لایه بسیار نازك و كوچك هست ولی در نتیجه پاتولوژی HSIL نشون داد.
دكتر برام عمل كونیزاسیون تشخیص دادن.
حالا میخام ببینم ایا راه دیگه ای برای درمان وجود دارد با توجه به ا ینكه هنوز بچه دار هم نشدم؟
سلام عزیزم.کنیزاسیون با توجه به جواب پاتولوژی باید انجام شود و پس از آن میتوانید اقدام به بارداری نمایید و در صورت باردار شدن دهانه رحم شما برای جلوگیری از ایجاد سقط باید دوخته شود (عمل شیرودکا یا مک دونالد)

کیست تخمدان

باسلام.خانم دکترمادرمن 51 سال سن داره ویایسه شده ودوسال پیش هم کیست داشت که عمل کردوحالاسونوگرافی داده وتوش نوشته دراندکس چپ یک ضایعه مولتی کیستیک باسپتوم های متعدد داخلی به ابعاد63×43م م دیده میشودکه نسبت به قبل بزرگترشده ودرمجاورت آن یک کیست اکوفربه ابعاد33 م م موجوداست-ببرسی پاتولوژیک ضایعه اندکس چپ جهت ردمالگینانسی ضروری است.میخواستم بدونم آیا این خطرناکه وممکنه خدایی نکرده تومور بدخیم باشه؟اگه نه راه حل شماچیه؟
سلام عزیزم.با توجه به این سونوگرافی از نظر بررسی دقیقتر باید MRI از شکم و لگن با و بدون تزریق انجام شود و آزمایشات CA125 و CEA و ROMA و HE4 انجام شود.احتمال بدخیمی وجود دارد و باید بررسی شود

نازایی

سلام خانم دکتر روزتون بخیر خانم دکتر من تخمدانم تنبله ولی اینسری که کیست داشتم دکتر گفت تنبلی تخمدان نداری و دارو برای کیست هم بمن نداد گفت شاید جذب بشه بعد الان من اون ماهی 28 آبان پریود شدم این ماه هم 30آذر میخوام باردار بشم شوهرمم دکتر نمیاد دارویی هست بهش بدم که اسپرمش تقویت بشه و نحوه استفاده از دارو هم لطف میکنید بهم بگین خودم چیکار کنم چی مصرف کنم بنظرتون
سلام عزیزم.شما تخمکگذاری منظمی ندارید بهتر است از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری مثل کلومیفن از سوم تا هفتم شروع پریود استفاده نمایید.در مورد همسرتان حتما باید آزمایش اسپرموگرام انجام شود و بر اساس جواب آن  درمان انجام شود

پریود نامنظم

با عرض سلام خدمت خانم دکتر عزیز.بنده 29 ساله ام و 4 ساله عقد کردم و باهمسرم هم رابطه داشتم.برام مشکلی پیش اومده ممنون میشم پاسخ دهید.بندهاز یک مهر تا 20 مهر پریود بودم.البته پریودیم بدون مصرف قرصی همون 20 مهر قطع شد.به دکتر مراجعه کردم.برام سونو نوشتند.توی سونو بنده کیست اکوفری به قطر67میلی متر در تخمدان سمت چپم بود.دکتر بنده به من دو بسته مفنامیک اسید با دو بته قرص دزوسپتیو دادند.مفننامیک اسید نخوردم.اما دزوسپتیو رو سر ساعت مشخص مصرف کردم. بسته دوم قرص دزوسپتیو در تاریخ14 آذر تموم شد و بنده بعد سه روز پریود شدم.یعنی 17 آذر .از اون تاریخ به بعد هنوز پریودی بنده قطع نشده.به دکتر دیگری مراجعه کردم سونو برام نوشتند.توی سونوی بنده کیستی وجود نداشت .قبل اینکه سونو رو نشون دکترم بدم به بنده 4تا آمپول دادند که3تا از اونا با نام estradiol valerate و یکی هم vikadicکه باید عضلانی به فاصله 12 ساعت تزریق بشه.با قرص دزوسپتیو که پریودیم قطع بشه و قرص سینامون پلاس..از دیشب شروع به قرص دزوسپتیو کردم اما پریودیم قعط نشده.حتی کم هم نشده.حال سوالات بنده از محضر شما این است که:
1.این آمپولا برای چیه؟؟؟؟میترسم بزنم بدتر بشم..ممنون میشم توضیح بدین برای چیه
2.با مصرف چند قرص دزوسپتیو پریودیم قطع میشه؟؟؟خسته شدم بخدا.سه هفته است پریودم
3.توی سونوگرافیم نوشته ضخامت آندومتر 10 میلی متر آیا این طبیعی است یا خیر؟؟؟
4.ممکنه خدای نکرده در حال یائسه شدن باشم؟؟؟؟مادرم توی 45 سالگی یائسه شدن.
5.ممکنه کیست در تخمدانم باشه اما سونوگرافی نشون نداده؟؟؟
6.اگر فیبروم یا پولیپ یا خدای نکرده بیماری خطرناک داشتم سونو نشون میداد؟؟؟؟
7من تا سال 94 پریودیم منظم بوده قبلا23روز پاک بودم و 7 روز پریود بودم.سال 94 ژل غضروف تزریق کردم.ازاون وقت پریودیم بهم ریخت نزدیک3ماه پریود بودم به دکتر زنان دوبار مراجعه کردم تا بلاخره با ال دی بند اومد.اما قرص ال دی که تموم شد دوره پاکیم به 18 روز کاهش یافته و پریودیم به 10 روز افزایش یافته.که توی این 10 روز من سه روز لکه بینی دارم لکه های خونی تیره قیری مانند..میخوام بدونم علت این لکه بینی چیه...خواهش میکنم پاسخ بدین
سلام عزیزم.این آمپول ها تزریق نشود بهتر است از قرص های قوی تر مثل ال دی و اول به صورت هر 6ساعت یکی به مدن 2روز و بعد هر هشت ساعت یکی به مدت 2روز و سپس هر 12ساعت یک عدد به مدت 2روز و سپس شبی یک عدد از یک بسته جدید استفاده شود ضخامت آندومتر شما نیز تنظیم میشود این مسایل به یائسگی ربطی ندارد اگر فیبروم یا پولیپ داشتید با سونوگرافی مشخص میشود با ادامه قرص ال دی نامنظمی پریود و لک بینی اصلاح میشود

زیگیل تناسلی

سلام خانم دکتر26 سالم هست مجرد هستم و برجستگی هایی در ناحیه ی تناسلی احساس میکنم که تعداد آن ها افزایش پیدا کرده و مختصر سوزش هم دارم.
آیا این ضایعات خطرناک است ؟ من نامزد دارم و تماس از بیرون داشتم ولی پرده ام سالم است . ممکن است مشکلی عفونی برایم پیش آمده باشد ؟ لطفا راهنمایی فرمایید.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام عزیزم
برجستگی های ناحیه تناسلی به خصوص اگر تعدادشان افزایش یافته باشد احتمال زیگیل تناسلی ( وارت ) مطرح است که ناشی از ویرووس HPV  می باشد . باید جهت معاینه و درمان موضعی با اسید تریکلرواسنیک یا TCA  به مطب مراجعه نمایید . تماس پوست با پوست حتی بدون نزدیکی کامل میتواند ویرووس را منتقل نماید . از واکسن گارداسیل برای جلوگیری از ابتلا به ویروس های پر خطر که باعث سرطان دهانه رحم میشود حتما استفاده نمایید و رژیم پر پروتئین داشته باشید و از سیگار و قلیان پرهیز و از کاندوم استفاده نمایید . ( کاندوم ریسک انتقال را حدود 70 درصد کاهش میدهد چون بر خلاف HIV انتقال بیماری با ترشحات بدن نیست بلکه تماس پوس با پوست باعث انتقال مشود و کاندوم فقط قسمتی از ناحیه تناسلی را پوشش میدهد و بقیه قسمت ها بدون محافظت باقی می ماند .

تاخیر پریود

سلام میخواستم بپرسم خانومم باید 96.9.18 پریود میشدن اما پریودشون به تأخیر افتاد ما حدود سه الی چهار روز بعد از تاخیر از بیبی چک استفاده کردیم که جواب منفی بود و امروز دوباره بعد از هفت روز دوباره استفاده کردیم که باز هم جواب منفی شد خانومم اغلب عادت ماهیانه شون منظمه فقط بعضی ماه ها یکی دو روزی تأخیر دارن در ضمن ما از هیچ روش جلوگیری استفاده نمیکنیم و قصد بچه دار شدن داریم حالا با این تفاسیر نمیدونم چیکار کنم؟
سلام عزیزم.
احتمالا تخمک گذاری انجام نشده و حاملگی منتفی است. سونوگرافی و آزمایش هورمونی انجام شود و در صورت نرمال بودن 2 عدد آمپول پروژسترون 50 میلی گرمی همزمان عضلانی تزریق شود .

تخمدان های پلیکیستیک

سلام خانم دکتر وقتتون بخیر
طبق آزمایش، هورمون زنانه من پایین هست و طبق سونوگرافی، تخمدانهام از حد معمول بزرگتره و کیست ساده دارم. در حال حاضر جز قطره ویتاگنوس چیزی مصرف نمی کنم. با مصرف ویتاگنوس جوش صورتم خیلی بهتر شده، قدرت جسمی و ذهنیم افزایش پیدا کرده و کم خوابیم برطرف شده. ولی پریودم دیرهنگام هست، ریزش مو و موی زائد دارم و کیست هم دارم. با توجه به بهبود عمومی وضع جسمانیم با مصرف ویتاگنوس، می خواستم بپرسم میشه اختلالاتی که دارم با داروهایی همراه با مصرف ویتاگنوس درمان بشه؟ اگه درمان میشه چه داروهایی رو باید همراه با ویتاگنوس مصرف کنم؟ چون قبل از مصرف ویتاگنوس، حدود سه سال طبق دستور پزشک دیان، اسپیرونولاکتون و متفورمین مصرف می کردم. با مصرف این داروها مشکلاتی که داشتم بهبود پیدا کرد اما ضعف جسمانی و کیستهای ریز دور چشم پیدا کردم و گاهی چند شب پشت هم بیخوابی داشتم. به همین دلیل نمی خوام ویتاگنوس رو از دست بدم.
ممنون از توجه شما
سلام عزیزم.
البته بهتر است داروی ویتاگنوس قطع شده و از قرص های ضد هورمون های جنسی مردانه مثل کلایرت به همراه اسپیرونولاکتون استفاده نمایید و یا اینکه دوز کم ویتاگنوس را به این دارو ها اضافه نمایید .

تخمدان پلیکیستیک

سلام خانم دکتر عزیز.خسته نباشید از اینکه وقت میدارید و به سوالات پاسخ میدید سپاسگذارم .خانم دکترمن سال ۸۸ شیمی درمانی داشتم بخاطر یک توده مدیاستن .۸ جلسه .دیگه تا الات که ۳۱ سالمه خداروشکر نه دارویی مصرف کردم نه تحت درمان بودم .سال گذشته رفتم بخاطر درد شدید پریودی سونو دادم که نشون داد تخمدان پلی کیستیک دارم و تنبلی من مجرد هسنم و همیشه از ازدواج کردم ترسیدم بخاطر ناباروری .بنظر شما من شانس باردار شدن در اینده رو دارم؟
سلام عزیزم.
شما باید آزمایش هورمونی بدهید و از نظر هورمون های تیروئید و پرولاکتین و هورمون های جنسی چک شوید .
معمولا تخمدان های پلیکیستیک با پریود نا منظم و جوش های صورت و مو های زائد مشخص می شود و معمولا برای حامله شدن نیاز به دارو های تحریک کننده تخمک گذاری دارند .

سابقه سقط

عرض سلام خدمت خانوم دکتر عزیز .
خانوم دکتر موقع سوزش دکتر بهم تریپل سولفا تجویز کرد که فک کنم تو بارداریم موثر بود رحمم پاک کرده بود و اون ماه تونستم بارداربشم (بعد از قطع پری به مدت 5 روز تریپل استفاده کردم ویک ماه روزی ی لیوان مخلوط عسل و پودر رازیانه میخوردم و از روز 18 دوره قاعدگی هم قرص اووبوست مصرف میکردم ) حالا بعد سه ماه از سقط ام میگذره دوباره میخام باردار بشم میخام همون روش ادامه بدم ولی این بار سوزش ندارم ایا استفاده از تریپل سولفا بدون سوزش برام مشکلی ایجاد میکنه یا نه .ممنون
سلام عزیزم.
بله چون پماد
تریپل سولفا پماد آنتی بیوتیک موضعی است نباید بدون دلیل و بدون اثبات عفونت مصرف شود . فقظ میتوانید در زمانی که شانس بارداری بیشتر است یعنی بین نهم تا شانزدهم شروع پریود اقدام به بارداری نمایید .

جلوگیری از بارداری

سلام خانوم دكتر اولا خیلی متشكرم بخاطر حس دلسوزی و مسئولیت پذیریتون ،دوما سئوالی دارم : من ٤٠ سالمه ،تا الان با كاندوم جلوگیری میكردم ولی میخواستم بدونم موقع نزدیكی اگر بخواییم كه مایع منی مرد در بدن من تخلیه بشه :
اولا بهترین تایم برای این نوع نزدیكی كه كمترین ریسك رو برای بارداری داشته باشه برای یه خانوم چه زمانیه؟،چندروز قبل پریود؟یا چندروز بعدش؟
وبرای اینكه درصد ریسك رو پایین بیارم یك یا چند دارو اعم از قرص یا امپول وغیره قوی و مطمئن بمن لطفا معرفی كنید واینكه ایرانیش بهتره یا خارجیش و مال كدوم داروسازی بهتره و نحوه مصرفش رو هم لطفا بگید، واینكه ایا نتیجه ش صددرصد مطمئنه یا اینكه حتا دارو هم درصدی ریسك داره؟پیشاپیش از پاسخ شما سپاسگزارم.
سلام عزیزم.روش هایی که زمانهای بیخطر برای نزدیکی محافظت نشده با کاندوم ذکر میکند فقط برای فاصله اندازی بین بچه هاست و درصدخطای آنها بالاست بهترین روش برای انجام این کار استفاده از آی یو دی و یا قرص جلوگیری است که دیگر نیازی به استفاده از کاندوم ندارد با توجه به سن شما استفاده از قرص جلوگیری توصیه نمیشود ولی استفاده از آی یو دی بسیار مطلوب است اگر حجم خونریزی شما زیاد نیست میتوانید از آی یو دی های فرانسوی که حاوی مس نقره و طلا میباشد استفاده نمایید و اگر خونریزی شما زیاد است از آی یو دی های آلمانی(میرنا) که به طور موضعی در رحم هورمون پروژسترون آزاد میکند و باعث کاهش حجم خونریزی میشود استفاده نمایید

آکنه

سلام....سه سال هستش که صورتم جوش های شدید و دردناکی میزنه و چندین دکتر پوست رفتم و جوابی نگرفتم و حالا دکتر قرص راکوتان تجویز کرده ولی شنیدم این قرص برای بار داری ضرر داره و نازایی میاره...من متاهلم تا سه سال دیگه قصد بارداری ندارم....لطفا راجع ب خوردن این قرص راکوتان راهنمایی بفرمایید...نمیخوام تحت هیچ شرایطی بعد ها پشیمان بشم و مشکلی برای بارداری بوجود بیاد
سلام عزیزم.میتوانید قرص را استفاده نمایید با کنترل دقیق آزمایشات و فقط در طی مصرف قرص باید جلوگیری مطمین از نظر بارداری داشته باشید و زمانی که تصمیم به بارداری گرفتید از چند ماه قبل باید حتما آکوتان قطع شود

خونریزی بعد از زایمان

سلام خانم دکتر خانمی هستم 31ساله 7ماه پیش زایمان کردم و میوم ساب سروزال داشتم که تا اواخر بارداری7*4سانت رسید و بعد از اون سونو انجام ندادم الان 3هفته کامل پریودم و قطع نمیشه وتو لنگم درد شدید دارم وخیلی سفت میشه .دکترم موقع سزارین گفت اگه بخوای ورداریش تا 9ماه دیگه نمیتونم عمل کنم.علت قطع نشدن خونریزی ممکنه میوم باشه ؟لطفا راهنماییم کیمیاگر کنم...با تشکر از از لطفتون
سلام عزیزم.میوم سابسروزال چون بیرون حفره رحم قرار گرفته است باعث خونریزی نمیشود شما باید جهت ارزیابی خونریزی خود حتما سونوگرافی مجدد از نظر احتمال وجود میوم های داخل حفره رحم و یا داخل عظله رحم انجام دهید و آزمایشات هورمونی نیز انجام شود

آندومتریوز

سلام خدمت خانم دکتر عزیز.خانم دکتر من سال 92 پیش دکتر البرزی شیراز عمل لاپراسکوپی انجام دادم به خاطر داشتن اندومتریوز دو طرفه که داشتم از اون سال تا حالا قرص مصرف میکردم و چند ماه یکبار ازمایش انجام میدادم که گفتند ذخیره تخمدانم خیلی کمه الان 4ماهه ازدواج کردم و به علت مشکلاتی که داشتم پیش دکتر دیگه رفتم و آزمایش پاپ اسمیر ماه قبل انجام دادم که گفتند رخم شدید دارم و دارو دادن بهم واژینال و قرص مترونیدازول چند دوره خودم و شوهرم خوردم ونتیجه پاپ اسمیر به خاطر خونی کا به علت زخم داشتم و گفتند زخمم عفونت کرده قرار شده یک ماه دیگه تکرار شود و واقعا من موقع انجام تست خیلی اذیت میشم و حتی موقع نزدیکی خیلی خیلی درد دارم. و اخرین آزمایش که انجام دادم tch:2.99)
prolactin:24.0
Vitamin d3:45.6
Anti mullerian hormon:1.20
و آخرین سونو دلخلی که روز دوم قایدگی انجام دادم ریپورتش این بود
Rt:4-5Afc
Lt:1Afc
خانم دکتر عز بر ممنون میشم راهنماییم کنید و اینکه من موقع پریدیم خونریزیم خیلی زیاد شده ولی خیلی زود تموم میشه ماهای قبل تا 5روز بود ولی این دوره 3روز .خیلی نگرانم ممنون میشم مثل همیشه راهنماییم کنید و من چون اخلاق دکتر خیلی تند هست و اصلا واسه مریض وفت نمیزارن و هر سری 15نفر داخل اتاقشون به ترتیب سونو میکنن و اصلا اجازه نمیدند من صحبت کنم علاوه بر اینکه دکتر البرزی تبحر خوبی دارن ولی متاسفانه واسه اخلاق تند شون نمیتونم دیگه برم خدمتشون ممنون میشم دکتر دیگه که مد نظر خودتون باشه معرفی کنید به من واسه وقت و محبتتون ممنونم
سلام عزیزم.آزمایشات شما قابل قبول است استفاده از قرص های جلوگیری باعث کاهش خونریزی میشود در صورتی که فرزندی ندارید بهتر است زودتر اقدام به بارداری نمایید با توجه به ذخیره تخمدان حتما باید از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری استفاده  نمایید

کیست تخمدان

سلام خانم دکتر خداوند جزای خیر به شما بده از اینکه اینقدر دلسوزانه پاسخگو هستین امیدوارم همیشه در همه مراحل موفق باشید بنده یک کیست 8 سانتی داشتم که برطرف شد اما باز با مراجعه به دکتر بعد از چند ماه مجددا یک کیست 4 سانتی توی تخمدان به وجود اومده سری قبل دکترم گفت تنبلی تخمدان داری اما اینسری گفت تنبلی تخمدان نداری ولی کیست 4 سانتی داری هیچ قرصی هم بهم نداد گفت 2 ماه دیگه بیا سونو من الان چیکار میکنم میترسم دوباره کیستم بزرگ بشه مثل قبل امروز روز سوم پریودیمه قرص خاصی هست تجویز کنید من بخورم ممنونم
سلام عزیزم.میتوانید از روز 5ام شروع پریود قرص ال دی شبی 1عدد استفاده نمایید و پس از اتمام قرص سونوگرافی از نظر بررسی کیست انجام دهید

سقط

عرض سلام خدمت خانوم دکتر عزیز
خانومی 32 ساله اهل شهرستان ... اکه در شهریور ماه در هفته ششم سقط خودبخودی داشتم خیلی راحت و با ی درد جزئی .. بعد سقط دکتد بهم دو بسته اسید فولیک 5و ی بسته فروس سولفات داد بعدش هیچی استفاده نکردم .الان ماه سوم بعد سقط هستم که بعد اذر ماه میخام اقدام کنم خودمم بعد پنج ماه از عروسی بدون جلگیری به سختی باردار شدم .خانم دکتر فقط ی کم کار میکنم کمردرد جزئی میگیرم برای بارداری دوم از اذر به بعد از کی تحت نظر پزشک باشم .نمیدونم میتونم دوباره بار دار بشمی نه البته همه ازمایشاتم خوب بود .ضمنا نیازی به استفاده از قرص در این ماه هستش ی نه .
سلام عزیزم.بهتر است آزمایش اسپرموگرام همسر نیز انجام شود چون علت بعضی از موارد سقط میتواند ناشی از اشکالات اسپرم باشد بهتر است از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری که باعث افزایش احتمال بارداری میشود استفاده نمایید

آندومتریوز

سلام خانم دكتر خسته نباشید. من ٨ سال ازدواج كردم و از روزی كه من پریود شدم همیشه درد داشتم و وقتی ازدواج كردم بیشتر شد و حدود ١٠ سال از شیاف دكلوفناك استفاده می كردم بعد من موقع نزدیكی هم درد شدید در سمت راست و و زیر نافم داشتم ٣سال قبل رفتم دكتر و سونو دادم گفتن طرف چپم كیست سازه هر ماه خودش می تركه. الان كه دردم خیلی بیشتر شده دوباره رفتم دكتر و دكتر گفت اندومتریوز دارم قرص ویزان برام نوشت و الان كه پریود شدم ٦روز شده و تمام نشدم من كلا وقت پریودی ٤روز بود و الان میترسم. من الان به نظر شما باید چیكار كنم؟؟ممنون از سایت و تلگرام خوبتون
سلام عزیزم.با توجه به آندومتریوز باید سریعا اقدام به بارداری نمایید از داروهایی تحریک کننده تخمک گذاری استفاده نمایید. در صورتی که تمایل به بارداری ندارید میتوانید  قرص ویزان را ادامه دهید.خونریزی ایجاد شده مشکلی ندارد و با ادامه قرص ویزان حداقل به مدت 6ماه کنترل میشود

آبله مرغان در بارداری

با عرض سلام و خسته نباشید. خانم دکتر من توی هفته4 بارداری هستم و مبتلا به آبله مرغان شدم. سونوگرافی که دادم گفتن ساک حاملگی تشکیل شده اما قلب جنین قابل تشخیص نبود. دکترم گفتن چون آبله توی 3ماه اول خیلی خطرناکه سقط کنم. میخواستم شما راهنمایی بفرمایید که باوجود اینکه توی زمانی که من ابله گرفتم قلب جنین تشکیل نشده آیا امکان داره جنین دچار ناهنجاری بشه؟ وآیا باتوجه به این شرایط بنده برای سقط مجوز صادر میکنند؟
سلام عزیزم.باید آنتی بادی ضد ابله مرغان(روبلا) IgM و IgG اندازه گیری شود و 2هفته بعد مجدد تکرار شود و در صورت افزایش درگیری ابله مرغان برای شما ثابت میشود که در این صورت چون در 3ماهه اول بارداری است  احتمال ناهنجاری جنینی بسیار بالاست توصیه به سقط میشود و چون زیر 18 هفته است مجوز سقط نیز داده میشود

پرولاکتین بالا

با سلام و احترام
من از بیمارای مطب هستم
سالهاس پرولاکتین بالا داشتم اما الان در آزمایش مهر ۹۶ میزان اون کتر از حد نرمال بود که فرمودین دارو رو قطع کنم
خانم دکتر سیکل پریود من با توجه به ذخایر آهن پایینی که دارم طبق تشخیص شما نامنظم هست . سیکل قبلی من دوهفته بود و زمان ۱۲ روز لک بینی و فقط یک یا دو روز از اون خونریزی کم داشتم. الان ۵ آذر روز ۳۳ سیکلم هستم و پریود نشده ام با توجه به این که چند رابطه بدون پیشگیری داشتم میخواستم بدونم امکان بارداری برای من وجود دارد یا خیر و کی باید تست بدهم، ضمنا دوهفته هست که درد و حساس شدن سینه ها و کمر دردهای کوتاه دارم.ممنووونم از همه زحماتتون
سلام عزیزم.با توجه به پایین آمدن سطح پرولاکتین معمولا تخمک گذاری انجام میگیرد بنابراین احتمال بارداری وجود دارد و آزمایش بتا از نظر حاملگی انجام شود

آبله مرغان

باعرض سلام و خسته نباشید. خانم دکتر من توی هفته چهارم(طبق سونو)و پنجم(طبق اولین روز پریود) دچار ابله مرغان شدم. که سونو دادم گفتن ساک حاملگی با اندازه6 میلیمتر تشکیل شده. سوال من این هستش که چون در3ماه اول حاملگی هستم و باتوجه به ناهنجاریهای زیادی که جنین رو تهدید میکنه بنظرشما راهی هست که قطعی از سالم بودن جنین مطمئن شد؟یا اینکه باید سقط بشه؟وباتوجه به اینکه توی سونو من فتالپل تشکیل نشده بود میشه گفت جنین سالمه؟ و اینکه با روش آمینو سنتز یا غربالگری میتوان تا هفته18از سلامتی 100درصدی جنین مطمئن شد؟
سلام عزیزم.نه راهی که قطعی بتواند احتمال مختصر سالم بودن جنین را ثابت کند وجود ندارد چون روش های آمینوسنتز و غربالگری ها مشکلات ژنتیکی را تشخیص میدهد با توجه به اینکه آبله مرغان در 3ماهه اول احتمال ناهنجاری بسیار بالایی دارد توصیه به سقط میشود

 
  • تعداد صفحات :57
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • 4  
  • 5  
  • 6  
  • 7  
  • ...  
 

درباره وبسایت

دکتر امدادی هستم
آدرس مطب:

تلفن منشی:09124338660

www.telegram.me/dremdadi
مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان