متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی
گذاشتن IUD ; پاپ اسمیر ; انجام سونوگرافی زنان ; سزارین ; زایمان طبیعی ; کرایو و کوتر ; تعیین جنسیت جنین

آرشیو موضوعی

آرشیو

لینکستان

صفحات جانبی

← آمار وبسایت

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

اطلاعیه

با سلام و عرض تبریک سال نو به اطلاع میرساند مطب روز دوشنبه 10ام فروردین باز میباشد.قابل ذکر است از روز 15ام فروردین با همان روال قبلی دایر میباشد

پرده بکارت

سلام خانم دکترخسته نباشیدببخشیدمن حدودچندماه پیش بادوسپسرم رابطه داشتم ولی برااولین بارازجلوباهم رابطه داشتیم نه این که رابطه ی کامل فقط تاختنه گاه آلت تناسلی داخل رفت بعدخیلی زوددرش آوردبعداون بادستمال کاغذی متوجه لکه های کمرنگ خون شدم اون
قدرکم بودخونش که بادستمال متوجه شدم بلافاصله معذرت میخوام به دستشویی رفتم ولی دیگه هیچ خونی ندیدم وبعدهیچ دردوسوزشی هم نداشتم دیگه خون هم نداشتم به نظرشماآیابکارتم آسیب دیده؟توروخداخانم دکترجوابموبده ولی بعدازاین باچندتادکترمتخصص مشورت کردم اوناگفتن ممکنه به خاطرتنگی دهانه واژن باشه خونش.خانم دکترمیشه بگیدعلائم آسیب دیدگی بکارت چیه؟
...............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.باید معاینه شوید.

سقط مکرر جنین

سلام
من 5 بار سقط داشتم پس از کلی ازمایش دکتر گفت ویتامین دبدنم کمه برای 2ماه قرص پرنیزد و ویتامین د کلسیم اسید فولیک ا اس ا ب6 و امپول ب12 نوشته ودر عکس رنگی از رحم نوشتهspillageواضحی از لوله فالوپ راست درون کاویته لگن مشاهده نمیشود و دیگه مورد خاصی نبود دکتر گفت باید هیستروسکپی انجام بدم میخواستم بدونم ایا واقعا لازمه اینکار رو انجام بدم یا نه؟ هزینه عمل برامون زیاده و ایا واقعا کمبود ویتامین د میتونه علت سقطم باشه در دوره بارداری بعدی چه داروهایی باید استفاده کنم خواهش میکنم جوابم رو زود بدین خیلی سرگردان و نگرانم نمیدونم باید چکار کنم میترسم اگه هیستروسکپی نکنم باز بچه سقط بشه و پیشمون بشم ممنون از زحمتاتون
.............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.کمبود ویتامین دی جزو علل سقط نیست ولی قبل از بارداری باید کمبود آن اصلاح شود.هیستروسکوپی میتواند در تشخیص علت سقط کمک کند ولی قبل از آن حتما باید آزمایش اسپرم همسر و آزمایشات هورمونی که در سقط دخالت دارند انجام شود.

حونریزی نامنظم

سلام خانم دكتر من بیمار شما هستم به دلیل درد نزدیكی به شما مراجعه كردم كه گفتین كیست 7سانتی دارم با داروی سیپروترون كیستم رفع شد اما درد ادامه داشت كه دارو دادین و گفتین احتمال اندومتریوز هست چند سال هم بودمpco كه با متفورمین رفع شده دكتر پوست برای جوش صورتم قرص clairett2000./35داده كه الان 11روز پریودم امكان داره از این قرص باشه?به خاطر تعطیلات عید نیستین كه مراجعه كنم قرص را قطع كنم یا ادامه بدم درد كمر و زیر شكم هم دارم ?لطفا راهنمایی كنید خیلی نگرانم
..............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.ماه اول مصرف قرص های ضعیف مثل کلایرت احتمال لک بینی و خونریزی وجود دارد.اگر خونریزی کم است با ادامه قرص در ماه های بعد اصلاح میشود و اگر خونریزی زیاد است قرص را قطع کرده تا پریود شوید و سری بعد از قرص های قوی تر مثل ال دی برای کنترل خونریزی استفاده نمایید.

زگیل تناسلی

باسلام دختری ۲۵ساله هستم,یکسال پیش از نامزدم زگیل گرفتم,ک منجر به بهم خوردن نامزدیمون شد,سال گذشته زگیل هارو برداشتم,بعد۱سال دوباره ۲تا اطراف مقعدم پیدا شد که اونارو برداشتم,یکماه بعد دوبار ۲تا دیگه دراومده الان موندم چی کنم ,واقعا کلافه وخسته شدم,اعصابم بهم ریخته,واکسنم نزدم.کی ازشون راحت میشم؟ایا باید برای معالجه بیام تهران؟ایا واکسنش تو گیلان هست؟تاثیری داره که دوباره ظاهر نشه؟بعد برداشتن زگیل از پمادسیلور سولفادیازین و درموپان ۵درصد به طور مخلوط استفاده میکنم طبق نسخه پزشکم ,افسرده شدم, از ازدواج هم وحشت دارم ,چطور با این شرایطم ازدواج کنم؟کمکم کنید
..............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.این زگیل ها اکثرا از نوع خوش خیم HPV بوده و احتمال عود مجدد وجود دارد با فعال شدن سیستم ایمنی ممکن است به طور کامل پاک شود در صورتی که نزدیکی کامل داشتید و پرده بکارت خود را از دست دادید باید تست پاپ اسمیر انجام دهید و بالای 30سال تست تعیین نوع ویروس HPV انجام دهید با توجه به سن شما و تزریق واکسن احتمال از بین رفتن کامل زگیل تناسلی برایتان بالاست.

کیست بارتولن

سلام خسته نباشید. خانم دکتر من ۲ سال پیش یه توده ولو در لابیا داشتم که حدود یک سال بود که بوجود اومده بود ولی من فکر کردم از بین میره که نرفت و سرش باز شد و خونریزی داشت که دکتر تشخیص دادند باید عمل بشه و اطمینان دادن خطرناک نیست ولی نمونه برای بیوپسی میفرستند که متاسفانه من جواب بیوپسی و نگرفتم ولی الان بعد از ۲ سال دوباره همون جای قبلی توده زده و من خیلی نگرانم چون چند سال پیش مادرم سرطان سینه گرفت الان نمیدونم برای چی دوباره برگشته ممکنه که خطرناک باشه؟ ممنون میشم جواب بدید
..............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.توده شما با درصد بالایی آبسه بارتولن بوده که خودبخود تخلیه شده.اگر در حال حاضر درد دارد باز هم عود آبسه بارتولن میباشدکه خوش خیم است و اگر درد ندارد کیست بارتولن است.احتمال بدخیم شدن آن بسیار نادر است و برای جلوگیری از عود مجدد باید جراحی شوید.


تزریق چربی به ناحیه تناسلی

با سلام و خسته نباشید و تشکر از پرسش و پاسخ خوبتون , من میخواستم بدونم آیا شما تزریق چربی در ناحیه آلت تناسلی به منظور تپل شدن را انجام میدین ؟ یا مربوط به تخصص پوست میشه؟
آیا عمل لابیا همراه با تزریق چربی را میشود در یک جلسه انجام داد ؟ با بیهوشی کامل انجام میشه یا بی حسی؟ زمان جراحی رو بفرمایید ؟ممنون میشم
لطفا جواب منو زودتر بدین چون در شرف ازدواج هستم ,با سپاس فراوان
.............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.بله میتوان همزمان با عمل لابیا چربی از قسمت بیرونی کشاله ران گرفت و به قسمت لب های بزرگ تزریق کرد که برجسته شده و لب های کوچک(لابیا)به داخل رفته و پوشیده شود.بسته به نظر شما میتوان با بی حسی موضعی از کمر یا بیهوشی عمومی انجام شود.

کیست تخمدان

با سلام .من سه ساله هستم و چهارسال هست که عروسی کردم و سه سال هست که جلوگیری ندارم اوایل عروسیم متوجه شدم کیست دارم.دو سال و نیم پیش کیست چهار سانتی از نوع ساده عمل کردم که درمان دارویی براش جواب نداده بود بعد چند ماه بعد عمل دوباره کیست عود کرد و سه سانتی بود که پزشکان گفتند باید باردار بشی ولی من باردار نشدن الان که هموم کیست پنج سانت ونیم شده دوباره میگن باید عمل کنی البته جراحی باز.من میترسم دوباره عود کنه دلم میخواد بچه داربشم به من بگید جه کار کنم
...............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.کیست ساده معمولا نیازی به جراحی ندارد و با قرص های جلوگیری پس روی پیدا کرده و برای جلوگیری از عود آن میتوان در صورت عدم تمایل به بارداری از قرص های جلوگیری استفاده کرد در صورت که کیست از نوع خونریزی دهنده(کیست جسم زرد)باشد در صورتی که درد شدیدی وجود نداشته باشد میتوان فرد را تحت نظر قرار داد وسونوگرافی پس از اتمام پریود از نظر از بین رفتن کیست انجام داد ولی در مورد کیست آندومتریوز(آندومتریوما)به خصوص اگر بالای 3سانتی متر باشد حتما جراحی به صورت لاپاروسکوپی(نه جراحی باز)لازم است.

تست بارداری

با عرض سلام و احترام خدمت خانم دکنر امدادی
من دو ماه پیش بعد از مصرف مدام حدودی دو سال و نیم مصرف قرصهای ضدبارداری را قطع کردم و از روشهای دیگر استفاده کردم. در موعد پریودم یک لکه بینی بسیار ضعیف داشتم و الان بعد گذشت حدود ده روز پریود نشدم تست خانگی بارداری انجام دادم یک خط ضعیف ظاهر شد. سونوگرافی هم انجام دادم ساک حاملگی مشاهده نشد فقط توده ضخیم با دیواره منظم و با اندکی اکو دیده شده و مایع آزاد یافت نشد و دکتر سونوگرافی دستور سونوگرافی واژینال دادند.از شما راهنمایی می خواستم ببینم باردار هستم یا خیر
خانم دکتر اگر ممکن است زودتر راهنمایی بفرمایید چون اینجانب قصد بارداری ندارم
با تشکر
...............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.باید آزمایش خون از نظر بارداری(beta HCG) انجام شود و در صورت مثبت بودن 6هفته پس از اولین روز آخرین پریود با سونوگرافی واژینال قلب جنین هم مشاهده میشود.در مورد شما باید حتما سونوگرافی واژینال انجا شود چون احتمال حاملگی خارج از رحم و یا حاملگی غیر طبیعی نیز وجود دارد

جراحی لابیا

دختری 38 ساله و مجرد هستم به بیماری کلیوی مبتلا هستم( سندرم نفروتیک ) حدود 14 ساله داروهای کلیوی مصرف می کنم . کیسه صفرا رو برداشتم از آن موقع شکمم بسیار بزرگ شده که بسیار آویزان شده و این باعث شده از اون موقع التم بسیار بزرگ شده و خیلی آویزونه به همین علت الت من بسیار بزرگ و گوشتی شده به بطوری اصلا لباس تنک نمی تونم بپوشم آیا می تونم جراحی کنم خیلی برام سخته حتی بعضی موقع نمی تونم خوب بشینم اذیت می شم خواهش می کنم راهنمایی کنید
..............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.باید معاینه شوید و میتوانید جراحی زیبایی برای متناسب کردن سایز بزرگ لب های کوچک و پوست شل شده قسمت بالای کلیتوریس انجام دهید.

نازایی

باسلام و احترام.خواهش میکنم ولطف کنید جوابمو بدید چون قبل باز مزاحمتون شدم.ممنون.37سالمه ونزدیک به یکسال است ازدواج کردم و کلیه آزمایشات قبل از بارداری.همه خوب بودند اف اس اچ بالا بود که دکتر کلومیفن دا البته استفاده اون همراه با جلوگیری بود.دو دوره با فاصله البته کلو میفن استفاده کردم و روز 14پریود آمپول سی جی تروپین زدم ولی متاسفانه باردار نشدم البته ده ماه قصد بارداری دارم.جدیدا لتروزول بهم داد که از شب سوم تا هفتم شبی سه عدد خوردم و روز 14سونوگرافی واژینال انجام دادم اما از روز 11تا16خونریزی داتم وتبجه سونوگرافی فولیکول خوب و تخمک آزاد شده و آندومتر هفده بود.دوفاستون از روز شانردهم برا نوشتند که خونریزی قطع شد و بادوروزتاخیر پریود شدم پریود م مثل همیشه نیست و کم بود.کهدوباره برام تاموکسیفن نوشتند از شب سوم تا نهم و دوتا آمپول سی جی تروپین روز هفتم و نهم بزنم حالا سوالم اینه پریودهم منظمه و این دوره درمان باردار نشدم علت چیست ؟آیا امکان هست نارور شم شوهرم آزمایش داده مشولی نبود.خیلی نگرانم و عاشق بچه.چکارکنم کمکم کنید.ست.سوالم اینه با وجود پریود منظم تونم 
................................................................................................................................................
سلام عزیزم.حداقل 3ماه باید داروهای تحریک کننده تخمک گذاری مصرف کنید و در صورت تایید رشد فولکول و تخمک گذاری با سونوگرافی و آزمایش و عدم بارداری باید عکس از رحم و لوله ها از نظر باز بودن لوله ها گرفته شود که با این کار شانس بارداری تا 6ماه پس از عکس گرفتن افزایش میابد.در قدم بعدی باید لاپاروسکوپی تشخیصی انجام شده و از ناف داخل شکم توسط سوراخی به قطر 1سانتی متر دیده شود تا چسبندگی های احتمالی و به خصوص بیماری آندومتریوز که علت عمده نازایی میباشد تشخیص داده شود.

جلوگیری بعد از زایمان

سلام و خسته نباشید توروخدا زود جوابم بدید خیلی نگرانم.8 ماه پیش زایمان داشتم بعد 6 ماه پریود شدم یعنی اذر ماه. اما خونریزیم قطع نمیشد و ادامه داشت تا 2 ماه.سونگرافی رفتم گفتن تنبلی تخمدان دارم درصورتیکه قبلا نداشتم و با اولین اقدام باردار شدم.دکتر قرص ال دی برای منظم شدن بهم داد که 1 هفته است دارم میخورم.دخترم از یه سینه خیلی کم میخوره وشیرش به نسبت اونیکی کمتره دقیقا همون سینه ای که کیست دارم.الان دو روزه اصلا شیر نداره بخاطر قرصه که مصرف کردم؟شیرش خشک شده؟الان چکار کنم؟تکروخدا زود جوابم بدید نگرانم.ممنونم
............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.مصرف قرص ال دی باعث کاهش تولید شیر میشود.باید مایعات فراوان ولرم و شیرین مصرف کنید و ترجیحا به جای قرص ال دی از قرص های شیردهی(لاینسترونول)استفاده نمایید و در صورت عدم پاسخ و ادامه خونریزی لازم است قرص یا آمپول استروژن مصرف نمایید.

عفونت قارچی

سلام وقت بخیر.خانم دکتر من مدت 6 ماهه ک تحت درمان عفونت قارچی هستم.دوره اول خوب شدم ولی دوباره عود کرد.قرص نیستات 100 استفاده کردم هفته ای 1 عدد تا 3 ماه و الان دوباره بشدت قارچ گرفتم.آزمایش قند هم دادم و مشکلی نداشتم یعنی قند بالایی نداشتم و نمیدونم باید قند خونم چند باشه که برای عود قارچ محیط رو فراهم کنه.
الان بعد از 6 ماه دارو مصرف کردن دیگه واقعا خسته شدم.خیلی هم کم با همسرم رابطه سکس دارم.(4 ساله ک ازدواج کردم و32 ساله هستم).ممنون میشم منو از نگرانی دربیارید.
............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.باید علل مستعد کننده عفونت قارچی مثل گرما و رطوبت را حذف کنید.از مصرف مواد غذایی شیرین اجتناب ورزید و مواد غذایی پروبیوتیک استفاده نمایید و در ضمن وزن خود را پایین آورید.درمان موضعی و خوراکی با هم دریافت نمایید.در موارد خاصی نیاز است دوره درمان در عفونت های قارچی عود کننده و شدید تا 6ماه به طول بیانجامد.

حاملگی


سلام خسته نباشید خیلی ممنونم که برای سوالی که دارم وقت میگذارید و پاسخ میدهید من ۲۳سالم ۶ماه ازدواج کردم از زمان ازدواجم تا کنون پریود هام نامنظم شده تابهمن ۱۰به ۱۰هر ماه پریود میشدم اما ماه پیش ۱۲شدم و پریودم کلا طبق همیشه ۴روز بیشتر طول نکشید بعدش تو روز۱۰و۱۲و۱۴و۱۶و۱۸رابطه محافظت نشده ای داشتم و دو ماه که اقدام به بارداری کردم و در ضمن دکترم قرص متفورمین بهم داده و ی اضافه وزنم دارم اما اسفند هنوز پریود نشدم و ی مقدار حالت تهوع و دل دردم دارم میخواستم بپرسم روز هایی که اقدام کردم امکان داشته روز تخمک گذاریم بوده باشه و سوال دومم امکان داره باردار باشم مرسی ممنون از پاسخ صادقانتون
...........................................................................................................................................................
سلام.با توجه به فاصله پریودهای شما در روزهای ذکر شده امکان تخمک گذاری بالا بوده و احتمال حامله شدن شما زیاد است.میتوانید آزمایش خون از نظر بارداری انجام دهید

پرده بکارت

سلام ممنون از سایت عالیتون
چندتا سوال داشتم.
1: اگه پرده بکارت با چیزی به غیر از الت تناسلی پاره بشه مشخص میشه؟ حتی اگه 8 سال از زمان پاره شدن بگذره؟
2: از کسی شنیدم که اگه دختر در زمان معاینه پرده بکارت پاهاشو ببنده یا زیاد بازش نکنه دکتر نمیتونه متوجه پارگی پرده بکارت بشه؟
3: بنظر شما اگه کسی پرده بکارتش اسیب دیده باشه باید به شوهرش قبل ازدواج بگه؟
خیلی
سلام عزیزم.ممکن است پزشکی قانونی راه هایی برای تشخیص علت از دست دادن بکارت داشته باشد.2-در هر صورت مشخص میشود3-به نظرم صداقت بهترین کار است

 
  • تعداد صفحات :54
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • 4  
  • 5  
  • 6  
  • 7  
  • ...  
 

درباره وبسایت

دکتر امدادی هستم
.......................................................................................................
آدرس مطب:
تهران-سعادت آباد - كوی فراز - بلوار برق- پلاك 2-طبقه 3واحد 7(جنب فست فود بارو و نمایشگاه اتوموبیل اتوباس)
تلفن منشی:09124338660

مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان