متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی
گذاشتن IUD ; پاپ اسمیر ; انجام سونوگرافی زنان ; سزارین ; زایمان طبیعی ; کرایو و کوتر ; تعیین جنسیت جنین

آرشیو موضوعی

آرشیو

لینکستان

صفحات جانبی

← آمار وبسایت

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

فیبروم

با سلام و احترام. مادرم 52 سالشه در سونوگرافی انجام شده ابعاد رحم53 * 109 ضخامت آندومتر هم 9 میلیمتر بوده فیبرومهای متعدد اینترامول و ساب سروزال در اندازه های مختلف حداکثر به قطر 40 میلیمتر در نواحی تنه و فوندوس دیده می شود تخمدانها کاملا سالم است به طوریکه سر وقت پریود میشن و پریودهاش خیلی زیاده. آیا جراحی رو توصیه میکنین؟ خواهش میکنم راهنماییم کنین. آیا احتمال سرطانی بودن وجود دارد؟ ازتون عاجزانه خواهش میکنم جواب بدین
..............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.با توجه به سن ایشان که نزدیک دوران یایسگی است و اینکه خونریزی ها منظم است و سایز میوم و رحم زیاد بزرگ نیست میتواند با سونوگرافی کنترل 3ماهه رشد فیبروم ها را تحت نظر داشته باشد در صورتی که افزایش سایز ناگهانی پیدا نکند و یا خونریزی بین پریود ایجاد نشود میتواند عمل جراحی نکرده و تا زمان یایسگی صبر کند تا فیبروم ها در اثر یایسگی کوچک و تخمدان ها غیر فعال شود.

تنگ کردن واژن

سلام خانم دکتر خسته نباشید ، خانمی 34 هستم و 10 ساله که ازدواج کردم ، 2 بار زایمان طبیعی داشتم که بعد از فرزند دومم احساس میکنم دهانه واژنم نسبت به قبل بیشتر باز شده و توی روابط با همسرم کمی افت داشتیم ، میخواستم خواهش کنم اگه امکانش هست کمی در مورد جراحی تنگ کردن واژن توضیح بفرمایید که چطوری انجام میشه ، آیا فقط دهانه واژن رو کوچیک میکنن یا تمام طول کانال واژن رو؟اینکار به چه صورت انجام میشه؟ ممنون از محبتتون
..............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.در تنگ کردن واژن تمام طول کانال واژن که معمولا ناشی از زایمان اتساع پیدا کرده جمع میشود و این قضیه فقط مختص مخاط نیست بلگه فاشیای زیرین مخاط واژن نیز جمع میشود و به حالت قبل از زایمان برمیگردد.میتوانید با بی حسی موضعی(اسپاینال یا اپیدورال)یا بیهوشی عمومی این کار را انجام دهید و چند ساعت پس از عمل مرخص شوید.

فولیکولیت

سلام.خسته نباشید.خانوم دکتر عزیز مشکل من این هست که به خاطر خارش موهای ناحیه تناسلی را دیر به دیر میزنم.و به دلیل چاقی اکثرا هم عفونت قارچی دارم.این سری بعد از پاکسازی با تیغ موقع رشد مو خیلی خارش داشتم و میخاراندم بعد مدتی که خوب شد دو کیست مثل جوش زیر جلدی روی لبهای بزرگم در اومد که در طی 3 روز و اصلاح با پودر موبر به 5 تا رسید.من رشت هستم.به دکتر فوق تخصص انکولوژی مراجعه کردم وق بعد معاینه گفتند کیست فولوکول هست .قرص سفالکسن 500 هر 6 ساعت دادند.از روز 2 تا 5 همه از بین رفتند .امروز که روز 7 ام قرصها هست و تمام شد دوباره 3 تا که دو تاش دقیقا در یکجا به صورت متقارن روی لب ها زده شد و یکی هم از قبلی ها بزرگ شد.علت چه هست و چه کنم.دختر 22 ماه دارم و شیر میدهم.قرص را ادامه دهم؟
...............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.پماد موپیروسین روزی 2بار بر روی این ضایعات بمالید.نیازی به مصرف آنتی بیوتیک خوراکی نیست

ناهنجاری جنینی

با سلام و خسته نباشید.من در هفته 23 بارداری هستم بعد از انجام غربالگری در هفته 15 جز بارداری پرخطر بودم و برای اطمینان آمینوسنتز انجام دادم و مشخص شد جنین به سندروم ادوارد مبتلا شده.دکترم گفت باید سقط کنی و تو پرونده زده مرگ نوزاد بعد از تولد.حالا برای من سقط به چه صورته؟بارداری اولمه و 29 ساله ام وزنم 82.با استفاده از قرص و آمپول سقط انجام میشه یا باید کورتاژ انجام بدم؟با توجه به مشکل جنین جایی هست این عمل رو انجام بده؟
..............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.میتوان از قرص های پروستاگلاندین به منظور نرم کردن و باز کردن دهانه رحم استفاده کرد تا جنین ناهنجار دفع شود و سپس در صورت باقی ماندن جفت نیاز به کورتاژ میباشد.

قرص های جلوگیری

سلام خانم دکتر
24 سالمه و هنوز با مساله قاعدگی مشکل دارم. از لحاظ روانی و جسمی. با اینکه قاعدگیهام مثل خیلیها دردناک نیست زیاد. منظمم هست تقریبا. اما شاید بیشتر مساله روانیه که باعث میشه مدام ترس داشته باشم و نتونم برای کارام برنامه ریزی کنم.
برای همین خدود 40 یا 50 روزه که دارم قرص ال دی میخورم تا پریود نشم! و خیلی خیلی هم از لحاظ روانی و.. اوکی بودم توی این مدت. به تمام کارامم رسیدم.
حالا سوالم اینه که اگه من این روند رو ادامه بدم و طوری قرص مصرف کنم که مثلا هر فصل یکبار پریود بشم مشکلی هست؟
عوارض خیلی خطرناکی داره این کار؟
ضمنا مجرد هستم و خدا رو شکر هیچ بیماری ندارم. خانواده و ارثی هم مشکلی نیست.
ممنونم که جواب میدید.
سلام عزیزم.قرص های جلوگیری ال دی به دلیل سطح هورمون ال دی فقط در موارد خاصی مثل کیست های تخمدان یا آندومتریوز توصیه میشود . بهتر است از قرص های ضعیف تر که سطح هورمون پایینی دارند مثل روکین-مارولون-یاسمین استفاده شود.به دنبال مصرف قرص های جلوگیری به صورت مداوم احتمال ایجاد نامنظمی پریود افزایش میابد و این کار توصیه نمیشود.اگر از نظر روحی قبل از پریود دچار مشکل میشوید بهتر است از کپسول فلوکسیتین به صورت سیکلیک10روز مانده به پریود استفاده نمایید.

چکاب قبل از حاملگی

باسلام و خسته نباشیدخدمت خانم دکتر مهربان 
من 27 سالمه و شوهرم37 ساله و حدود8 ساله که ازدواج کردیم اما چون موقع ازدواج سن کمی داشتم و برای ادامه تحصیل تاکنون قصد بارداری نداشتیم.ماه8سال93 ازمایش قبل از بارداری دادم از نظر تیروئیدو... مشکلی نداشتم .تازه پاپ اسمیر انجام دادم مشکلی نبوده،خواهش در مورد اینکه قبل از بارداری شنیدم باید قرص اسیدفولیک400میلی گرم مصرف شود و چه داروهای دیگر و چه مقدار؟واینکه ایا شوهرم هم باید مصرف کنند ؟راهنماییم نمایید.
برادرشوهر لب شکری بودن و شوهرم پایشان مشکل داشته با عمل کردن در کودکی خوب شدند ایا نیاز به ازمایشات ژنتیکی نیاز هست ؟در این مورد نگرانم
خواهش در مورد نکات قبل از بارداری راهنماییم نمایید.باتشکر فراوان
..............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.اگر پریودهای منظم دارید و آزمایشات نرمال است از 3ماه قبل از بارداری اسیدفولیک میل نمایید.شوهر شما نیاز به مصرف داروی خاصی ندارد فقط بهتر است اسپرموگرام انجام شود.

ترمیم بکارت

سلام.میشه سوال منو سریع جواب بدین خیلی نگرانم
زندگی منو نامزدم داره بهم میخوره ولی ما ی رابطه سطحی داشتیم دقیق نمیدونم چه مقداربود شاید شاید ۱سانت یا قدری بیشتر ولی طی رابطه من فقط سوزش داشتم و هیچ خونریزی در اون لحظه نداشتم.
اما حدود۲۰دقیقه بعدش متوجه مقدار خیلی کمی خون کمرنگ یا خونابه شدم شدم و بازم بیشتر از ۸_۹ساعت بعدم لک خونی دیدم
این موردم بگم شاید کمک کنه لبه های فرجمم بخاطر این رابطه که من تمایلی به انجامش نداشتم مقداری کبود شده
امکانش هست این مقدار خون کم مربوط به این کبودی باشه یا نه اسیب به پردم رسیده؟؟؟؟؟؟
من هیچ اطلاعی درباره نوع پردم ندارم.
خواهش میکنم جواب سوالمو زود بدین و منو از برزخ دربیارید
اگه  بهم  آسیبی رسیده میشه راهکاری قرصی جراحی برای بهبودش انجام داد که مشخص نشه؟؟؟؟
من میتونم مجدد با کس دیگه ای بدون دردسر ازدواج کنم بدون اینکه این اتفاق رو براش توضیح بدم ؟؟؟؟
وجود مقدار کمی خون کمرنگ بیشتر شبیه خونابه بعد از چندین دقیقه از رابطه سطحی
میتونه به چه دلیلی باشه؟؟؟
اگه اسیب در حد خراش باشه بهبود پیدا نمیکنه؟؟؟
...........................................................................................................................................................
سلام عزیزم.در رابطه با اینکه پردتون آسیب دیده یا نه باید معاینه شوید.پرده بکارت خودبخود ترمیم نمیشود و من هم عمل ترمیم انجام نمیدم.کلا درباره عمل ترمیم بکارت در هیچ منبع معتبر علمی مطلبی درج نشده و این کار فاقد ارزش پزشکی است و سازمان بهداشت جهانی(WHO) که وابسته به سازمان ملل هست خواستار ممنوعیت تست بکارت به عنوان ابزار تحقیر زنان شده.این نکته رو هم بگم کلا ترمیم بکارت به هر روشی هم اگر انجام بشه با معاینه پزشک متبحر معلوم میشه

لابیاپلاستی

سلام خانوم دکتر.من لابیای بزرگی دارم و پوست دور کلیتوریسم زیاده و باعث شده بزرگ بنظر بیاد و واقعا هم بزرگه...در عین حال یه سوال دیگه داشتم بزرگی واژن یعنی چطوری باید باشه؟من هنوز مجردم و هیچ رابطه ای نداشتم اما ب نظرم گشادی واژن دارم! یعنی واژنم و مقعدم کنار هم دیگه هستن عین کسی که برا زایمان طبیعی براش برش میزنن...میشه با همین مجردی عمل کرد؟ چون تا وقتی این مشکلاتمو حل نکنم نمیخوام ازدواج کنم و ذهنیت بدی واسه همسرم پیش بیاد و چندشش شه...میشه همه عملارو باهم پیشتون انجام بدم؟ هزینشم مهم نیس
.............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.میتونید هر دو عمل لابیاپلاستی و تنگ کردن واژن رو با هم انجام بدید.با وجود مجرد بودن هم امکان عمل هست.

خودارضایی

سلام خسته نباشید.
خواستم بدونم خود ارضایی براى كیست تخمدان ضرر داره و یا ممكن باعث تركیدن كیست بشه؟
و سوال بعدى اینكه از طریق سونوگرافى میشه خودارضایى رو تشخیص داد؟
ممنون میشم جواب سوالمو هرچه سریع تر بدین.
..............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.خودارضایی ربطی به کیست تخمدان نداره و اگر به صورت افراطی انجام نشه ضرر خاصی از نظر پزشکی نداره.با سونوگرافی هم معلوم نمیشه.آخه این چه سوالی هست که میپرسی

نازایی

با سلام و تشکر از شما خانم دکتر عزیز که وقت میزارید برای خدمت به مردم.مانا و تندرست باشید.چندتا سوال دارم؟1،آیاکم کاری تیرویید مرز باشه مثلا 5باید باشه اون 5/12است آیاباعثث ناباروری میشه؟آیا کم کاری تیرویید مرد در ناباروری تا ثیر داره؟آیااگر هیپوفیز دارای میکرو آدنوم باشه ولی پرولاکتین و بقیه هورمونها با آزمایشی که دادم هیچ مشکلی نبودهوآیا وجود خودش باعث ناباروری میشه؟آیا وجود توده فیبرو آدنوما در سینه بااین میکرو آدنوما هیپوفیز مربوط میشه؟ممنون میشم برای اقدام سریعتر جوابمو بدید.بازم ممنون
سلام عزیزم.بلهتیرویید در مردان نیز باعث ناباروری است میکروآدنوم هیپوفیز معمولا با پرولاکتین بالا همراه است ولی گاهی در آزمایش خون نشان داده نمیشود و باید درمان شود.وجود فیبروآدنوما در سینه با آدنوم هیپوفیز ارتباطی ندارد.

خودارضایی

ببخشید فراموش کردم بگم که خودارضایی من فقط در حد لمس کردن محل خروج ادار بوده و چیزی رو داخل مهبلم نمیکردم..
اصلا اینکار چه مشکلاتی رو در آینده برای من خواهد داشت؟ و یا دارویی هست که این میل رو کم کنه و استفادش ضرری هم نداشته باشه؟
خانم دکتر واقعا میترسم.. لطفا جوابم رو بدید..
ممنونم ازتون.
راستی آدرس وبمو پاک کنید لطفا..معذرت میخوام حواسم نبود..
سلام عزیزم.خودارضایی اگر جنبه افراطی به خود نگیرد ضرر خای ندارد.

نازایی

با سلام،من در 26 شهریور برای بار اول،انتقال موفق داشتم به علت آزواسپرم،از ابتدا روزی 2 امپول پروژسترون و یک قرص اسپرین و فولیک اسید استفاده میکردم.از هفته 8 تا 14 به طور متناوب و جزیی لکه بینی داشتم که با مصرف هر شب یک شیاف پروژسترون قطع شد به طوری که از هفته 15 دیگر هیچ مشکلی نداشتم. نتایج تمامی سونوگرافی ها و آزمایشات خوب بود،در هفته 12 طول سرویکس 30 بود و در هفته 16 طول آن 33 بود و تشخیص بر عدم نیاز به سرکلاژ داده شد.در هفته 23 به یکباره خونریزی شدید و بدون درد شروع شد که پس از مراجعه سریع به چند دکتر همگی تشخیص بر باز شدن دهانه رحم دادند،در بیمارستان بستری � ���و آمپول پرولوتون و سرم دکستروز و رینگر و آنتی بیوتیک دریافت کردم اما 2 روز بعد دردهای زایمانی شروع شد و دکتر تشخیص دادند که به دلیل خونریزی و سوراخ شدن میکروسکوپی کیسه اب (که توسط امنیوشور بررسی شد) احتمال عفونی شدن رحم می رود که متاسفانه به همین دلیل فرزندانم را خارج کردند.حتی در سونوگرافی قبل از زایمان که انجام شد،هر دو جنین کاملا سالم بودند و در هنگام زایمان طبیعی نیز هر دو زنده بودند.حال سوالم این است که
1. علت این اتفاق عدم سرکلاژ بوده است (با توجه به حاملگی دوقلویی)یا خونریزی باعث باز شدن دهانه رحم شده است؟
2.برای بارداری بعدی از کی می توانم اقدام کنم و چه بررسی هایی قبل از آن باید انجام دهم؟
سلام عزیزم.علت عدم سرکلاژ نبوده و با توجه به حاملگی ۲قلو احتمال زایمان زودرس با دلایل مختلف وجود دارد.احتمال عوارض جفتی مثل دکولمان نیز وجود دارد.قبل از حاملگی بعدی حتما باید بررسی رحم با هیستروسالپنگوگرافی از نظر وجود ناهنجاری های رحمی انجام شود.حداقل ۶ماه باید از حاملگی قبلی فاصله وجود داشته باشد

سقط فراموش شده

سلام خسته نباشید
من و همسرم الان سه ساله ازدواج کردیم من 18 ساله و همسرم 27 سالشه من پارسال حامله شدم ولی ماه 5 فهمیدیم مایعه دور جنین کم شده بعد 3 روز قلبش از کار افتاد و بیمارستان بستری شدم و سقط و کورتاژ شدم بعد آزمایشهای مربوط به ژنتیک و سایر آزمایشات رو دادیم ولی مورد خاصی پیدا نشد امسال هم حامله شدم تو هفته 9 فهمیدیم قلب نوزاد از کار افتاده الان 3 روزه فهمیدیم نوزاد مرده فعلا تو شکممه نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم
سلام عزیزم.باید شوهر شما نیز از نظر اشکالات اسپرم حتما بررسی شودمیتوانید حدود ۲هفته صبر کنید( با کنترل آزمایشات انعقادی)در صورتی که خونریزی و درد شروع نشد با کمک قرص میزوپروستول و کورتاژ متعاقب آن اقدام به تخلیه جنین میشود.

زگیل تناسلی

با سلام . دکتر من در هفته 31 بارداری متوجه زگیل تناسلی شدم که معاینه دکترزنان هم اون رو تایید کرد.10 روز پیش اونها رو فریز کردم ولی رفع نشده.نه دکتر زنان و نه دکتر پوست معاینه واژن انجام ندادند ولی شوهرم میگه که یه چیزی شبیه زگیل در واژن میبینه و چون تا چند روز دکترم نیست به شدت نگران هستم که باید چی کار کنم. حتی اگر هم درمان شه شنیدم که ویروس در بدن میمونه پس یعنی قطعا نمیتونم زایمان طبیعی داشته باشم ؟بعدش چی ؟ آیا رابطه ی زناشوییمون میتونه به حالت عادی برگرده؟ ضمنا من در مدت بارداری کلا 7 بار با شوهرم رابطه داشتم و اصلا نمیفهمم که چرا دچار این مشکل شدم. شوهرم علامتی مبنی بر زگیل نداره. ممنون اگه منو راهنمایی کنین
سلام عزیزم.ویروس دستگاه تناسلی(HPV) درمان قطعی ندارد ولی گاهی اوقات دستگاه دفاعی بدن واکنش نشان داده و حتی میتواند کلا ویروس رو از بدن پاک کند.اگر سن شما زیر 30سال است توصیه میشود (بعد از حاملگی)واکسن گارداسیل رو دریافت کنید.این واکسن اگرچه زگیل را درمان نمیکند ولی عود مجدد آن را بعد از سوزاندن کمتر میکند.اگر بالای 30سال دارید میتوانید آزمایش تعیین نوع ویروس بدهید(کم خطر و پرخطر)توصیه میشود با سزارین فرزند خود را به دنیا آورید(به دلیل احتمال انتقال)در کل خیلی نگران نباشید و در فواصل زمانی منظم برای کنترل به متخصص زنان مراجعه کنید

بزرگی کلیتوریس

سلام خانم دکتر امیدوارم خوب باشید.
خانم دکتر عزیز من 25 سالم است و مجرد هستم و دارای کلیتوریس بزرگ به اندازه 3 الی 3.5 سانتی متر هستم. دیروز نزد یک پزشک زنان و زایمان رفتم که جراحی زیبایی نیز انجام میدن و ایشون گفتن چون ناحیه حساسی است عمل صورت نمیگیره و در ایران این کار را انجام نمیدن و در تهران اون هم ممکن هست یک پزشک و تحت شرایط خاص این عمل را انجام بده که به عصب کلیتوریس چون باید کوتاه بشه آسیب میرسه. خانم دکتر خیلی ناراحت هستم. میخواستم بدونم واقعا این حرف درست هست؟ چون کلیتوریسم از حالت عادی خیلی از لب های بزرگم زده بیرون و اصلا نمیتونم شلوار بپوشم و خیلی دارم اذیت میشم. ممنون میشم اگر پاسخ بدید. بهترین ها را براتون آرزو دارم.
سلام عزیزم.در بیش از 99% موارد بزرگی کلیتوریس واقعی نبوده و فقط پوست تیره و شل شده اطراف باعث بزرگ نمایی کلیتوریس میشود که با عمل قابل برطرف شدن است.بلند و تیره شدن لب های کوچک که باعث بیرون زدگی از داخل لب های بزرگ میشود نیز شایع است و با عمل قابل اصلاح میباشد.بزرگی واقعی کلیتوریس بسیار بسیار نادر بوده و با علایم دیگر افزایش هورمون های جنسی مردانه همراه است

 
  • تعداد صفحات :56
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • 4  
  • 5  
  • 6  
  • 7  
  • ...  
 

درباره وبسایت

دکتر امدادی هستم
.......................................................................................................
آدرس مطب:
تهران-سعادت آباد - كوی فراز - بلوار برق- پلاك 2-طبقه 3واحد 7(جنب فست فود بارو و نمایشگاه اتوموبیل اتوباس)
تلفن منشی:09124338660

مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان